- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
Merhaba polikistik over var bende klomen kullandım iki kez pek gelişme olmadı gonal f baslicaz nasipse günde 50 ml kullanıp olumlu sonuç alan oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bildiğim bu ilaç tüp bebekte kullanılıyor göbekten küçük iğne ben kullandım inş olur ama diğerlerine göre çok etkilidir başarılarMerhaba polikistik over var bende klomen kullandım iki kez pek gelişme olmadı gonal f baslicaz nasipse günde 50 ml kullanıp olumlu sonuç alan oldu mu
Peki nasıl büyüdü ?ben çok kullandım
anılarım depreşti 50 /100 hiçbiri işe yaramadı bende.
klomenle gonalfle ve letuyla büyümedi yani sonuç alamadım.Peki nasıl büyüdü ?
Anladım hayırlısı olsun tekrarklomenle gonalfle ve letuyla büyümedi yani sonuç alamadım.
tedaviyi bıraktım aylar sonra kendiliğinden oldu
çok teşekkür ederim ben burda bir konu var sizi etiketleyeceğim birazdan ona bakın olur mu?benibekleyin ise yarayan ne oldu nasıl bir yöntemle hamile kaldınız ? Hayırlı olsun bu arada
Beni de etiketler misiniz bende pcoluyumçok teşekkür ederim ben burda bir konu var sizi etiketleyeceğim birazdan ona bakın olur mu?
ben hayat standartlarımı değiştirdim beslenmemi vs o şekilde sağlıklı yumurtalarım olduğuna inanıyorum
sizi tanıyorum ocak2021 denBeni de etiketler misiniz bende pcoluyum
Merhabalar bende gonalf a basladim bugün , çift taraflı çikolata kistim var , tek tüpüm açık , amh düşüklüğü var , 1dusuk 1kimyasal oldu. Umudumu gonalf a baglamis durumdayim , 150ml yapılıyor. Cuma günü kontrolüm var . Ayrıca Yumurta kalitesini arttırmak için prowomen ve teatrio vitaminlerini kullaniyorum.