gonalf 300 kullanimi yardim

Cksevyrm

Dinazor olaydım da bunları görmeseydim
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
643
363
53
32
Iyi akşamlar arkadaslar ben bugun aşılama için gonalf ignesine başladım ama kullanminda anlamadığım bişey var dozu ayarlayip göbeğe enjekte ettikten sonra 0 mi oluyo doğrusu bu mu yarın akşam saat 7 ye kadar biri bana lütfen yardım etsin kafam karisti kullanim klavuzunda da karışık anlatimi

Yani yukardan basinca tık sesi gelmedi ama 0 oldu

Evet cnm sıfır oluyor iğneyi hemen çıkarma azicik bekle son damlasina kadar icine aksın. Bir de nolur sık sık kontrole git benim gonal f ile asilama olcakti pazartesi kontrol vardi pazar günü kendiliginden catlamis yumurta asilama yapamadilar

Hadi ya niye cagirmadi doktorun sık sık uzuldum simdi bosa bir ay bos gecirmeseydiniz keske sagol bu arada ben pek beklemedim hemen çıkardım ama çok ağır bi kokusu vardı ilacin gobegimde benim doktor bi gün arayla cagiriyo canım inşallah seninde olur neyin var peki sorun ne

doktor günde 2mm büyür diye hesap yapiyordu bi anda büyüyüp çatlamış. tabi doktor da hatali en azindan cumartesi bakmaliydi 1 ay boşa geçti. ertesi ay yine gonal f ile aşılama yapıldı ama tutmadi insallah sana faydali olur cnm

Inşallah canım Rabbim hepimize verir inşallah birer Tosun bu arada ilkini becerememisim bu aksam doğru uyguladım ilac yaktı benim doktorum cuma bakarsa hafta sonu geliyo sakin boş gecirmeyin diye uyarıyo ama nasıp canım denk gelmeyince olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…