• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gonal f450 ile aşılama yaptıranlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oya07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
23
12
88
34
Herkese merhaba aranızda yeniyim. Gonal f450 ile yumurtalarım büyütülerek çatlatma iğnesi vurundum. Doktorum bugün aşılamamı yaptı ve progestan 100mg yumuşak tablet verdi 15gün sabah akşam kullanacakmışım. Ve en büyük sorunum polikistik pver olmam...😞 3olgun yumurta oluştu toplamda 6-7 yumurta gelişimi saptandı. Geçen seferki tedavimde 5 yumurta ile yumurtalarımda ohss sendromu görülmüştü (yumurtaların aşırı derecede şişmesi, büyümesi ve su toplanması). AŞırı ağrılı bir süreçti. GENe aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Evet hanımlar bu şekilde aşılama yöntemi ile hamile kalabilen var mı ??? Lütfen cevap verir misiniz ilk aşılamam çok heyecanlıyım.

Ben o ilaci tup bebek yaptirirken kullandim yumurtalar gelissin die... ve suam 9 haftalik hamileyim 😊 yalniz ilac cok agir... ben yaptiktan soora 4 saat kendime gelemiyordum...tabi burda benim bunyemin asiri hassas olusu da etkili...allah kolaylik versin...

MŞallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de hamile kalırım bu ay🙏🏻Evt gerçekten ağır hormon ilaçları bel ve kasık ağrılar. Baş dönmeleri yapıyor ve hep bir uyku hali🤦🏻‍♀️

Herkese merhaba aranızda yeniyim. Gonal f450 ile yumurtalarım büyütülerek çatlatma iğnesi vurundum. Doktorum bugün aşılamamı yaptı ve progestan 100mg yumuşak tablet verdi 15gün sabah akşam kullanacakmışım. Ve en büyük sorunum polikistik pver olmam...😞 3olgun yumurta oluştu toplamda 6-7 yumurta gelişimi saptandı. Geçen seferki tedavimde 5 yumurta ile yumurtalarımda ohss sendromu görülmüştü (yumurtaların aşırı derecede şişmesi, büyümesi ve su toplanması). AŞırı ağrılı bir süreçti. GENe aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Evet hanımlar bu şekilde aşılama yöntemi ile hamile kalabilen var mı ??? Lütfen cevap verir misiniz ilk aşılamam çok heyecanlıyım.
merhabalar bende bugün oldum aşılama aynı prosedürler uygulandı banada sizin sonuç nasıl oldu inşallah gebesinizdir 🙏🏻

Evet çook şükür gebeyim rabbim size de nasip etsin tez vakitte🌸ama hafif ohss olmuşum biraz tehlikem var duanıza katar mısınız allah razı olsun🙏🏻🌸
çok çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almatı'da nasip etsin inşallah bu cuma gününün hürmetine rabbim şifa versin inşallah atlatırsın bu evreyide ve inşallah bizlerede anne olmayı nasip eder 👼🏻

siz olumlu sonuc almıssınız zaten ama konuyu sonradan okuyacaklar olabilir diye yazmak istedim. bende gonal-f 300 kullandım aşılama yaptırdım ve şuan hamileyim. :)
maşallah maşallah 🧿 ya sordum ama cevap alamadım kızlardan aşılama sonrası ilişki önerildi mi sizlere yoksa sadece yapılan işlem mi yeterli oldu

maşallah maşallah 🧿 ya sordum ama cevap alamadım kızlardan aşılama sonrası ilişki önerildi mi sizlere yoksa sadece yapılan işlem mi yeterli oldu
gün aşırı ilişki önerildi canım. ben sadece 2 gün sonra denedim. yanı aşılama ve 1 ilişki oldu o ay :)

Kızlar bende ayın ikisinde aşılama oldum ilk iki gün aşırı sancım oldu üçüncü gün ara ara dördüncü günden sonra hiç bir şey kalmadı ne agrım var nede sancım içim boş gibi bu gun altıncıgun olmadımı acaba 😞 boyle bir sey yasadınızmı sadece sol gogsum braz alttan dokununca acıyo gibi oda sizde ne oldu biraz bahsedermisiniz

Kızlar bende ayın ikisinde aşılama oldum ilk iki gün aşırı sancım oldu üçüncü gün ara ara dördüncü günden sonra hiç bir şey kalmadı ne agrım var nede sancım içim boş gibi bu gun altıncıgun olmadımı acaba 😞 boyle bir sey yasadınızmı sadece sol gogsum braz alttan dokununca acıyo gibi oda sizde ne oldu biraz bahsedermisiniz
Merhaba ben de ayın 6 sında oldum aynı sizin gibi 4. Günden itibaren hiç bir şey kalmadı hiç bişey hissetmeyip olanlar da var diye okumuştum ama yine de insan merak ediyor

Aynen cnm oyle bakalım sonuçlarımız ne olacak inş bizimde yüzümüz güler

Yaa :KK43: allah tsağlıklo gebelikşer nasip etsin hepimize benm de düşük tehlikem var malesef kanamam oluyor rabbim büyük inşLlah nasip eder hepimize🙏🏻
Allah seni ve bebeğini korusun inşallah

Bende aynı iğneyle bir negatif aşılamam oldu şimdi yine o iğneyle tüpteyim, hayırlısıyla dualarımız kabuk olsun inşallah🤲🏻

Merhaba ben birşey sormak istiyorum aşılama için yumurta geliştirici iğnenizi kaç ml vuruldunuz? Kaç yumurtanız oluştu?

Back