çoğul gebelik istemez misniz?
Nedeni ne acaba?ben çok isterim hemde çok
ama doktorum uygun görmüyor
Şuan yumurtalar kaçar mm? belki 2 si daha az büyür ve diger ikisi catlayacak boyuta ulaşır.ben çok isterim hemde çok
ama doktorum uygun görmüyor
Şuan yumurtalar kaçar mm? belki 2 si daha az büyür ve diger ikisi catlayacak boyuta ulaşır.
Nedeni ne acaba?
İnsan vücudu üçüz dördüz sahibi olmaya pek müsait değil bence
Riskli görüyor herhalde doktorunuz
Naptın çoğul gebelik oluştu mu?? Hamilesin sanırım o ay mı kaldinpko olan hastalar 1 bebekte bile erken doğum yapabiliyor.
2 3 hatta 4 de baya riskli olur diye düşünülüyor
Naptın çoğul gebelik oluştu mu?? Hamilesin sanırım o ay mı kaldin
Olsun canım sağlıklı dogsunda sayısı önemli değil. İkiz gebelik çok riskli ben 22.haftada ikisini de kaybettim. Seninki gibi biri kalaydı diyorumevet o ay kaldım. ikiz oluştu. fakat 8. haftada birinin gelişimi ve kalbi durdu. tek gebelik olarak devam ediyorum.
Olsun canım sağlıklı dogsunda sayısı önemli değil. İkiz gebelik çok riskli ben 22.haftada ikisini de kaybettim. Seninki gibi biri kalaydı diyorum
Bişi olmaz Allah'ın izniyle kalbini temiz tut. Stres hamileliğin düşmanı canım bebeğin etkileniryaaa. başınız sağolsun mu denir ne denir bilemedim. başınız sağolsun ve geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın. ben risklerini bilmiyordum. kalp durmasından sonra öğrendim. şimdi öbürünün de kalbi duracak diye ödüm kopuyor
Canım o nasip meselesi gerçekten. Gecen yıl mart ayında ilk defa klomen kullandım 2 tane çok guzel yumurta vardı. İkiz olur diyordum ama hamile kalamadim bile. Nisan da bir tane 17mm boyutunda yumurta vardı doktor çok umitlenmeyin dedi. İkizlere hamile kaldim. Ama 22.haftada kaybettik. İlişkiyi iğnenin vurulduğu gun ve sonrasında gün aşırı yaptık. İğne vurulmadan bir gün öncede yapıyorduk doktor tüplerde sperm bulunsun diyorduGözünüz aydın saglıkla kucagınıza alın inşallah bende klomen kullandım bu ay 3 yumurtam oluştu 2 si 19 mm 1 de 20 mm boyutlarda banada igne vermedı 3 üz olabilir onuda tercih etmiyoruz dedi ilişkiyide yasakladı diger ay klomenı azaltıp tekrar bakcaz dedi size igne yapmadan normal ilişkimi önerdi sadece nasıl yaptınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?