Gebeliğe Hazırlık Gonal-f sonucu fazla yumurta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurcuk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
1.369
1.523
48
32
pko hastasıyım. klomen femara fayda etmeyince gonalf kullandım. ve şuanda beraber büyüyen 4 yumurtam var. çatlatma ignesi ile spontan gebelik oluşmasını bekleyecektik. ama doktorum çoğul gebelik riski var diye tedavimi iptal edebilirmiş :KK43:

hedef 1 veya 2 yumurta büyümesiymiş.

maddi olarak da yıprandım açıkçası. iğneleri raporsuz almıştım. nisan ayına kadar bir daha iğne alamayabilirim. ne tavsiye edersiniz

Nedeni ne acaba?
İnsan vücudu üçüz dördüz sahibi olmaya pek müsait değil bence
Riskli görüyor herhalde doktorunuz

pko olan hastalar 1 bebekte bile erken doğum yapabiliyor.
2 3 hatta 4 de baya riskli olur diye düşünülüyor

evet o ay kaldım. ikiz oluştu. fakat 8. haftada birinin gelişimi ve kalbi durdu. tek gebelik olarak devam ediyorum.
Olsun canım sağlıklı dogsunda sayısı önemli değil. İkiz gebelik çok riskli ben 22.haftada ikisini de kaybettim. Seninki gibi biri kalaydı diyorum

Olsun canım sağlıklı dogsunda sayısı önemli değil. İkiz gebelik çok riskli ben 22.haftada ikisini de kaybettim. Seninki gibi biri kalaydı diyorum

yaaa. başınız sağolsun mu denir ne denir bilemedim. başınız sağolsun ve geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın. ben risklerini bilmiyordum. kalp durmasından sonra öğrendim. şimdi öbürünün de kalbi duracak diye ödüm kopuyor

yaaa. başınız sağolsun mu denir ne denir bilemedim. başınız sağolsun ve geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın. ben risklerini bilmiyordum. kalp durmasından sonra öğrendim. şimdi öbürünün de kalbi duracak diye ödüm kopuyor
Bişi olmaz Allah'ın izniyle kalbini temiz tut. Stres hamileliğin düşmanı canım bebeğin etkilenir

Gözünüz aydın saglıkla kucagınıza alın inşallah bende klomen kullandım bu ay 3 yumurtam oluştu 2 si 19 mm 1 de 20 mm boyutlarda banada igne vermedı 3 üz olabilir onuda tercih etmiyoruz dedi ilişkiyide yasakladı diger ay klomenı azaltıp tekrar bakcaz dedi size igne yapmadan normal ilişkimi önerdi sadece nasıl yaptınız acaba

Gözünüz aydın saglıkla kucagınıza alın inşallah bende klomen kullandım bu ay 3 yumurtam oluştu 2 si 19 mm 1 de 20 mm boyutlarda banada igne vermedı 3 üz olabilir onuda tercih etmiyoruz dedi ilişkiyide yasakladı diger ay klomenı azaltıp tekrar bakcaz dedi size igne yapmadan normal ilişkimi önerdi sadece nasıl yaptınız acaba
Canım o nasip meselesi gerçekten. Gecen yıl mart ayında ilk defa klomen kullandım 2 tane çok guzel yumurta vardı. İkiz olur diyordum ama hamile kalamadim bile. Nisan da bir tane 17mm boyutunda yumurta vardı doktor çok umitlenmeyin dedi. İkizlere hamile kaldim. Ama 22.haftada kaybettik. İlişkiyi iğnenin vurulduğu gun ve sonrasında gün aşırı yaptık. İğne vurulmadan bir gün öncede yapıyorduk doktor tüplerde sperm bulunsun diyordu

nurcuk34 nurcuk34 Canım bende gonal f ye başlıycam yarın kaç yumurtan oluşmuştu senin. Şimdi muanede 7 folikül olustu hayırlısı InşAllah benim için dua eder mısın hamilelerin duası kabul olur

Back