Gonal F , Menogon, Cetrodite yi hepsini birlikte kullanıcam??? Yardım

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
Arkadaşlar Günaydın,
Dun kontrolum vardı. Gonal F , Menogon, Cetrodite yi hepsini birlikte kullanıcam. siz hangilerini kullandınız. menogon da ben 2 toz bir su yapıcam çok mu agır gelir ????

bende aynısını kullandım canım aret beyin tedavi protokolü böyle endişelenme bence doktor ne yaptığını biliyordur sen meleklerini düşün başka şeylere takma kafanı

zaten Cetrodite i veya otrivelle mi neydi kullandiğin ilaçla son 3-4 gün ypıyorsun büyüyenler çatlamasın diye. sende kaç folikül gelişmeye başlamış? gonal f günde ne kadar kullanıyorsun? kaç iu? onun dozu düştü mü? menagon 150 iu mu verdi? valla ben senin gonal f olçünü anlamamıştım hemşireye sorsaydın bari günde 150 mi kullandim 450 mi diye. inşallah güzel büyürler. asıl il zaten eşinde bitecek senin yerimseniben

canım can
bende 12 tane gelişmiş iyi sayılır dedi inşallah içinden saglılıklısını bulucaz dedi
gonal f 450 0,75 ten ilk 450 ml kullandım
şimdi ise bu üç iğneyi verdim gonal f i 300 ml ye düşürdü
menogon u 2 toz 1 su veya 2 su bir toz yapabilirsin dediler ben 2 toz 1 su yapayım mı dedim olur dediler zaten bizim için toz önemli ama karından yapacagın için yakmasın ve acıtmasın dediler bişey olmaz yaparım dedim ama dunkü iğneden beri karnımın o bölgesi çok agrıyor iğne yeri
cetrodite yi de dünle beraber üç gun vurmuş olucam
perşembede kontrolum var
iğneleri hep akşam saatinde vuruyorum perşembe çok erken doktora gidicem çatlamazlar dimi bu kadar ilaç kullanırken mafoldumben

kız çatlar mı hiç cetrodite kullanıken :roflol:meraak etme. yumurta sayın iyi. belki daha büyüyen de olur. zaten 8-10 tane toplsalar yeter. önemli olan sağlıklı yumurtayı dölleyip devam ettirebileck morfolojisi faln iyi sperm bulmaları. iş eşde bitiyor. merak etme. herşy iyi gidiyor alkisalkisalkis

ya bizde morfoloji kötu ama %4 morfoloji
%14 hareketli
toplamda 50 sperm var
ya o gun hiç gelmezse birde tese olursa
offffff

maddi anlamda da çökmek uzereyiz birdahakini çok ertelemek zorunda kalıcam

olsun % 4 sıfırdan iyidir % 0 olanlar var. sperm olmazsa da merak etme tese de bulunur. bak gulencimin eşinde hiç bulamamışlar ameliyatla milyonlarca bulup dondurmuşlar diğer denemeler için. çıktınız artık bir yola sonuna kadar devam kaydirigubbakcemile5

canım çok endişelisin seni çok iyi anlıyorum benimde eşimdeydi problem 26 tane yumurtam toplandı 13 tane embriyom olmuştu 2 tanesi kalitesizdi ilk denememde 3 tane iyi kaliteli embriyo transferi oldu ama malesef tutmadı sonra dondurulmuşlarla 3 tane daha denedik ve bir tane bebişim oldu nedenmi anlattım bunları lütfen biraz rahat ol aynı problemleri yaşamış aynı doktorda tedavi olan iki insan olarak inanıyorum sende küçük mucizene kavuşacaksın ama biliyorsunki stresli oluşun yumurta kaliteni etkiler bu nedenle kafanı rahat tutmam çok önemli herşey yolunda gidecek inşallah dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…