- 2 Aralık 2017
- 39
- 14
- 39
2 mizdede bi sıkıntı çıkmadı doktor aşılama önerdiCanim senin problemin neydi sadece sende mi var eşinde de var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 mizdede bi sıkıntı çıkmadı doktor aşılama önerdiCanim senin problemin neydi sadece sende mi var eşinde de var mi
Cnm ben raporlu aldım 3 kutu gonol f 300 bi kutu ovitrella 774 TL ödeme yaptımCatlama iğnesi ne kadar acaba
İgneni yaptın mı cnminşallah dilediğimiz gibi olur da bu ay hamile kalırız. Allah büyük. bi bakmışsın gebeyiz. :) :)
AminRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
evet yaptım. bu günde progestan, coraspin ve diğer iki iğneye başladım. ama nedense hiç yumurtlama ağrısı olmadı bu sefer. sağ tarafta oluyordu her ay. bu ay soldaki yumurta gelişti. çatlamadı mı acaba. ? ona takıldım şimdi deİgneni yaptın mı cnm
Olumsuz dusunme belki çatlamış tır bende doktora gittim geldim çatlatma iğnesi ni aksam saat 10 da ben yapacam cuma günü asilama yapilacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallahevet yaptım. bu günde progestan, coraspin ve diğer iki iğneye başladım. ama nedense hiç yumurtlama ağrısı olmadı bu sefer. sağ tarafta oluyordu her ay. bu ay soldaki yumurta gelişti. çatlamadı mı acaba. ? ona takıldım şimdi de
aşılamayı da mı denesem bilemedim. aman neyse böyle olmazsa direk tüp bebeğe başlarım ben. yaza kadar hamile kalmak istiyorum çünkü. işten güçten de sıkıldım. azcık evde olmak istiyorum. :)Olumsuz dusunme belki çatlamış tır bende doktora gittim geldim çatlatma iğnesi ni aksam saat 10 da ben yapacam cuma günü asilama yapilacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hakkindaa hayırlısı olsun canımaşılamayı da mı denesem bilemedim. aman neyse böyle olmazsa direk tüp bebeğe başlarım ben. yaza kadar hamile kalmak istiyorum çünkü. işten güçten de sıkıldım. azcık evde olmak istiyorum. :)
Slm cnm.nasil gidiyor sende durumlar nasıl belirtiler varmi sendeaşılamayı da mı denesem bilemedim. aman neyse böyle olmazsa direk tüp bebeğe başlarım ben. yaza kadar hamile kalmak istiyorum çünkü. işten güçten de sıkıldım. azcık evde olmak istiyorum. :)
Sonuç ne oldu?Ben Gonal f kullandım doktor herkese gerekli olanı tafsiye ediyor men 450 üni ve her gün 75 üni kullandım