- 2 Aralık 2017
- 39
- 14
- 39
Evet cnmİlkinde de ganolf mu kullandın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnmİlkinde de ganolf mu kullandın
Yarın kontrole gideceğim. Yumurtanın büyüklüğüne bakılacak. İnşallah bu ay nasip olurEvet cnm
Kontrole gittim. 17,5 olmuş yumurta. Yarın çatlatma iğnesi yapcam. Yine heyecanlı bir bekleyişYarın kontrole gideceğim. Yumurtanın büyüklüğüne bakılacak. İnşallah bu ay nasip olur
Bende bugün gittim benimkide 18 olmuş Çarşamba günü gel dedi gelirken çatlatma iğnesi nide getir dedi doktorKontrole gittim. 17,5 olmuş yumurta. Yarın çatlatma iğnesi yapcam. Yine heyecanlı bir bekleyiş
Çatlatma ignesini doktor yapacak o zaman. Ben yarın öğleyin kendim yapcam. Mesaide zor olacak ama bı yolunu bulcam.Bende bugün gittim benimkide 18 olmuş Çarşamba günü gel dedi gelirken çatlatma iğnesi nide getir dedi doktor
Yeterince büyümüş dedi daha fazla buyumeden getir gelirken dedi yapalımÇatlatma ignesini doktor yapacak o zaman. Ben yarın öğleyin kendim yapcam. Mesaide zor olacak ama bı yolunu bulcam.
Anladım. Benimki de öyle. Son kalan dozu bugün yaptım. Güya bu ay test yapmicaktim. Netten bı dolu test aldımYeterince büyümüş dedi daha fazla buyumeden getir gelirken dedi yapalım
Gecen ay 2 tane yumurtam gelişmişti 1 tane sagda birtane solda 17 gün vuruldum iğneyi kontrole gidiyordum 2 gune bi yumurtalar biri 18 diyeri 19 du sol taraftaki kendi kendine çatlamış diye çatlatma iğnesi yapilmadiYeterince büyümüş dedi daha fazla buyumeden getir gelirken dedi yapalım
Bende bugun aldım eczaneden evde Dursun dedim sonradan alma telaşına düşmeyim diyeAnladım. Benimki de öyle. Son kalan dozu bugün yaptım. Güya bu ay test yapmicaktim. Netten bı dolu test aldım
Bi yolunu bul temiz bi ortamda yap inşallah emeklerimiz boşa gitmezÇatlatma ignesini doktor yapacak o zaman. Ben yarın öğleyin kendim yapcam. Mesaide zor olacak ama bı yolunu bulcam.
İnşallah.Bi yolunu bul temiz bi ortamda yap inşallah emeklerimiz boşa gitmez
Benim bir tane yumurta oluyor. Ama hep sağda oluyodu. Bu ay solda oluşmuş. Dr sadece geçen ayki ilaçlara iki ilaç daha ekledi. Bı dünya vitamin hormon ilaç . Üç litre su iciyorum onları içmek için. Hatta yarından sonra prulutex iğne ve enox iğne yapcam 13 gün boyunca. Bu ikisini ilave olarak yazdı. Her yer ilaç doluGecen ay 2 tane yumurtam gelişmişti 1 tane sagda birtane solda 17 gün vuruldum iğneyi kontrole gidiyordum 2 gune bi yumurtalar biri 18 diyeri 19 du sol taraftaki kendi kendine çatlamış diye çatlatma iğnesi yapilmadi
Gecen ay 2 tane yumurtam gelişmişti 1 tane sagda birtane solda 17 gün vuruldum iğneyi kontrole gidiyordum 2 gune bi yumurtalar biri 18 diyeri 19 du sol taraftaki kendi kendine çatlamış diye çatlatma iğnesi yapilmadi
Gelişmeri buraya yaz inşallah ikimizde hamile kalırız bu ayBenim bir tane yumurta oluyor. Ama hep sağda oluyodu. Bu ay solda oluşmuş. Dr sadece geçen ayki ilaçlara iki ilaç daha ekledi. Bı dünya vitamin hormon ilaç . Üç litre su iciyorum onları içmek için. Hatta yarından sonra prulutex iğne ve enox iğne yapcam 13 gün boyunca. Bu ikisini ilave olarak yazdı. Her yer ilaç dolu
Rabb'im isteyen herkese bu duyguyu tatdirsinGelişmeri buraya yaz inşallah ikimizde hamile kalırız bu ay
inşallah dilediğimiz gibi olur da bu ay hamile kalırız. Allah büyük. bi bakmışsın gebeyiz. :) :)Gelişmeri buraya yaz inşallah ikimizde hamile kalırız bu ay
İnşallahinşallah dilediğimiz gibi olur da bu ay hamile kalırız. Allah büyük. bi bakmışsın gebeyiz. :) :)
Canim senin problemin neydi sadece sende mi var eşinde de var miMerhaba cnm benimde 2 ci denemem aşılama ilki tutmadı adet oldum pazartesi tekrar başladım gonolf ilkinde umutluydum ama olmadı maalesef Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Catlama iğnesi ne kadar acabaÇatlatma ignesini doktor yapacak o zaman. Ben yarın öğleyin kendim yapcam. Mesaide zor olacak ama bı yolunu bulcam.
250 TL ye aldım ben doktorumdan.Catlama iğnesi ne kadar acaba
250 TL ye aldım ben dokto