Gonal F kullandıktan sonra erken adet veya kanama yaşayanlar bir bakar mısınız

Hicret2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
31
7
31
Merhaba arkadaşlar, aşılama tedavisi için bu ay Gonal F 450 günlük 75 doz olarak başlandı. Bir hafta sonra sağda 16 mm ve 9 mm 9,5 mm üç yumurta vardı. İki gün daha devam etmem söylendi. 2 gün sonra 3 yumurta oluştu 22,5 mm ve iki tane 20mm. Çoğul gebelik riski sebebiyle aşılama iptal dediler. Yumurtalar çok büyüdüğü için yumurtlama gününde ağrın olabilir ağrı kesici kullan dendi. Dün akşam yani muayeneden sonraki 3.gun önce kırmızı pembe leke gördüm, sonra damla damla devam etti. Adet sancısı geldi ve su anda anlamadım hala ama galiba adet oldum. Şok oldum böyle bir şey yaşayan var mi? BAT 8 Haziran oysaki.. Tekrar aşılama için gonal f kullanacaktım. Düşük dozda. Hastaneye ulaşamadım devlet hastanesinde tedavim. Şimdi yarın tekrar gonal f kullanmak için gitmeli miyim hastaneye bu adetse sonraki adet zamanım ne zaman olur ki 😔 şehir dışından gidip geliyorum çalışıyorum . Kafam karmakarışık. Ne yapacağım ben.. bir yardım tecrübelilerden..

Merhaba arkadaşlar, aşılama tedavisi için bu ay Gonal F 450 günlük 75 doz olarak başlandı. Bir hafta sonra sağda 16 mm ve 9 mm 9,5 mm üç yumurta vardı. İki gün daha devam etmem söylendi. 2 gün sonra 3 yumurta oluştu 22,5 mm ve iki tane 20mm. Çoğul gebelik riski sebebiyle aşılama iptal dediler. Yumurtalar çok büyüdüğü için yumurtlama gününde ağrın olabilir ağrı kesici kullan dendi. Dün akşam yani muayeneden sonraki 3.gun önce kırmızı pembe leke gördüm, sonra damla damla devam etti. Adet sancısı geldi ve su anda anlamadım hala ama galiba adet oldum. Şok oldum böyle bir şey yaşayan var mi? BAT 8 Haziran oysaki.. Tekrar aşılama için gonal f kullanacaktım. Düşük dozda. Hastaneye ulaşamadım devlet hastanesinde tedavim. Şimdi yarın tekrar gonal f kullanmak için gitmeli miyim hastaneye bu adetse sonraki adet zamanım ne zaman olur ki 😔 şehir dışından gidip geliyorum çalışıyorum . Kafam karmakarışık. Ne yapacağım ben.. bir yardım tecrübelilerden..
Yumurtlarına fazla gelmiş doz demek ki çabuk büyümüşler. Aşılamada maalesef çoğul gebeliği önlemek için en fazla 2 yumurtanın gelişmesine izin veriliyor. Normale göre adet hesaplama çünkü dışardan hormon alıyosun o adeti hızlandırıyo. O çatlayan yumurtalar atılacak o da adetle oluyo. Hangi hastanede tedavi görüyosun bilmiyorum . Zeynep kamildeyken 2. Aşılama için adetin 2. Günü gidip tekrar heyete rapor vermemizi istiyolardı. Diğer adetinde o raporunla tekrar aynı süreç için hastaneye geliyosun.

öncelikle cevabim için çok teşekkür ederim arkadaşım :) Bir kızım var o yüzden rapor yok ücretli bir şekilde tedavi yapılacak Kayseri Erciyes tıpta tedavi görüyorum. Henüz çatlama gününden bir gün sonra atılması normal mi gerçekten. Bir hafta aradan sonra tekrar gonal f kullanılabilir mı çünkü daha geçen salı bitti ve kontrol çarşambaydi. dün akşam da işte kana oldu

X