gonal-f kullananlar yardım lütfen. ..

Haziran1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
347
49
Arkadaslar bugun gonal f kullanmaya basladim 75 lik vuruldum fakat doktorum cok ters bir insan :KK43: ozel muayeneye gidiyorum birsey sormaya korkuyorum :KK43: lutfen bana dikkat rtmem geekenleri soyleyin adrtimin 2 gunu basladim sizler nasil kullandiniz olumlu sonuc aldinizmi ilaclarina 240 tl +82 muayene ucreti odedim insallah emeklerimin karsiligini alirim

Arkadaslar bugun gonal f kullanmaya basladim 75 lik vuruldum fakat doktorum cok ters bir insan :KK43: ozel muayeneye gidiyorum birsey sormaya korkuyorum :KK43: lutfen bana dikkat rtmem geekenleri soyleyin adrtimin 2 gunu basladim sizler nasil kullandiniz olumlu sonuc aldinizmi ilaclarina 240 tl +82 muayene ucreti odedim insallah emeklerimin karsiligini alirim
canım geçmiş olsun inşallah şifa olur da yumurtaların oluşur. ben 125 lik kullandım bir tane oluştu. inşallah senin bol bol yumurtan olur. iğnede ise dikkat etmen gereken hergün aynı saatte vurulman. doktorumun hemşiresi saate mutlaka uymam gekektiğini söyledi. ben 11- 12 arası tok karnına vuruldum. bu ikinci kutum inşallah üçüncüye gerek kalmaz.

Canım bende fonal f gunde 150 doz kullandım bu ay 5 yumurtam oluştu serephone cvp vermedi bunyem igneye başladik.kwndim yaptım catlatma ignesinide yaptım artik bakalm kısmet.klomen denemedinZmi siz

Canım bende fonal f gunde 150 doz kullandım bu ay 5 yumurtam oluştu serephone cvp vermedi bunyem igneye başladik.kwndim yaptım catlatma ignesinide yaptım artik bakalm kısmet.klomen denemedinZmi siz
Klomen 3 ay kullandim olmadi ignelere baslafim bu ay 3kezvuruldum adet donemine kac gun insallah hayirlisi olur senin icin...

X