gonal(F) kullananlar bi bakabilir mi??

7 gün kullandım gonal f 75ml iki gün sonra aşılamam yapıldı bugün aşılamanın 7.günü 14 günü bekliyoruz.sana tekrardan mı verdi anlamadım.
bir kutu bitti 2. kutuyla birlikte çatlama önleyici verdi 3 kutu da.yarın tekrar kontrolüm var söylediğine göre çarşamba günü toplama olucak. insallah hamilesindir

kızlar aşılamanın maliyeti ne kadar oluyor. rapor çıkartırken filan ücret ödeniyor mu ödeniyorsa ne kadar bilgi verebilir misiniz?

Merhaba ben de 40 yaşındayım yumurtalarım yaş sebebiyle az ve kalitesinden emin değiller. Bir düşüğüm olduğu için tüp bebek istedim. Yumurta sayısı ve kalitesi için GonalF+Merional+Femara verdi dr'um. Bu ay direk yumurtalarımı alıp tüp bebek yapacağız Allah'ın izniyle. Umarım herkesin gönlünün muradı gerçek olur.

Arkadaşlar benim gonal f ile aşılamam olucaktı ama ben cuma günü adet oldum ve paZartesi günü 4.günü olucak doktorum sen bilirsin gel kan degerine bakalım dedi ama ankarya gidicem yakın bi yer deil ki 4.gün tedaviye başlanır mı hiç böle yaşan bi arkadaş varmı lütfen yardım edin cok kararsız kaldım

kızlar bende Cuma günü başladım igneye asılama tedavisine basladik o yüzden verdi dr.um güzel pozitif sonuc alan varmi kizlar..

Benim 3 yumurtam yeterli büyüklükteydi. 1i döllenmedi. Diğer ikisinden 1i çok iyi 1i ehmiş. Saat3te transferim var. Dr 1 mi 2 mi koyacak karar verecek bu arada. 5 gün beklettiler transfer öncesi emin olmak için. Yalnız güçlü embryolar 5 günü geçiriyormuş.

Merhabalar, ben tedaviye başlamadan normal yolla hamile kaldım. İlaçlarımı almıştım, eczacı iade almadı. Uygun fiyata ihtiyacı olana verebilirim. 4 kutu gonal f 450 var 5 tane Ovitrella 250. Hepsi buzdolabında muhafaza ediliyor, eve taşırken dahi özel Strafor soğutucu ile taşımış idik.Adres istanbul Anadolu yakası

X