Evet sper sayisi 1 milyon 4 hareketli molite 0.inşallah canım tüp bebek zor bir süreç gerçekten rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. hasret bırkmasın eşinin değerlerimi düşük ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sper sayisi 1 milyon 4 hareketli molite 0.inşallah canım tüp bebek zor bir süreç gerçekten rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. hasret bırkmasın eşinin değerlerimi düşük ki..
Ben igne vurdugumda igne yerim cimcikleniyor gbi oluyor kasiklarimda sanci uyku kusma oldu .dinlenmesem agrim oluyor.svurdugumdost: 38587268 .!.:canım geçen ay şişkinlik oldu da kasıklarımda bu ay olmadı bişey
Evet ilki pozitif 2.negatif oldu.size ne yapılacak sadece yumurta geliştirmemi?bir sonuç alabildin mi canım benim aşılama değil
aynen yapıldı bekliyorum hayrlısıEvet ilki pozitif 2.negatif oldu.size ne yapılacak sadece yumurta geliştirmemi?
Her ay olduğu gibi bu ayda hayırlısı diyoruz ozaman:) Rabbim yardımcımız olsun bende 19.01.2015 te ikinci aşılamayı yaptırdm ama bu defa yumurtalar çok hızlı gelişti ve nur topu gibi bir kistim oldu bakalım sonuç ne olacak:)maalesef olmadı tutmadı benim bugün adet oldum....
inşallah tutarr canım benim.. pes etmek yok umutla yol alıyoruzz bu ay bişi yapmadım akışına bıraktık.. hayrlısııHer ay olduğu gibi bu ayda hayırlısı diyoruz ozaman:) Rabbim yardımcımız olsun bende 19.01.2015 te ikinci aşılamayı yaptırdm ama bu defa yumurtalar çok hızlı gelişti ve nur topu gibi bir kistim oldu bakalım sonuç ne olacak:)
inşallah rabbim.. uğraştığımız şeyleri hakkımızda vesile eylesin.. tüp bebek ücreti hakında bilgin var mı araştırdın mı yanibenimde olmadı canım ya bu ay beklemedeyiz.Önümüzde ki ayda tüp bebek macerasına başlıyoruz bakalım sonuç ne olacak?Bende boş duranı Allah sevmez diye soğan kürüne başladım dün tertemiz bir sayfa açayım yeni maceraya dedim:)
amiiin canım inşallah.. bnde aşılama deneyim diyorum bu ayda olmazsa.. malum bat için feri sayıma başladım.. olmazsa başka çare arıcaz.. inşallah sanada gerek kalmadan olur.. cnımCanım ben tüp bebek içinde aynı doktora gidiyorum doktoruma çok güvendiğim için pek araştırdım diyemem.Ama bildiğim kadarıyla hastalara göre farklılık gösterebiliyor örneğin hastanın durumuna göre farklı ilaçlar kullanılabiliyormuş buda tabii maliyeti değiştiriyormuş.Bizim tahliller +ilaçlar+transfer 6-7 bin lira tutar diye bekliyoruz.İnşallah bu ay sonunda müjdeli haber ile birlikte net rakamı verebilirim yada hiiiç gerek kalmadan sen müjdeyi bana verirsin.
merhaba , hamile misiniz?süreç nasıl gelişiyor, bende gonal f kullanıyorum bakalım hayırlısı olacak mı?amiiin canım inşallah.. bnde aşılama deneyim diyorum bu ayda olmazsa.. malum bat için feri sayıma başladım.. olmazsa başka çare arıcaz.. inşallah sanada gerek kalmadan olur.. cnım
Merhaba canim evet hamileyim.. Cok sukurr darisi bekleyen isteyenlere ins.. Haftada 75 ml yaptim.. Canim bi sefer catlatma ignesi olduk tutmadi. Ayda normal kullandik catlatma olmadi sadece.. Yine tutmadi.. Birakmistim tedaviyi.. Asilama dusunuyodum.. Mevlam basip eyledi.. Sukurrmerhaba , hamile misiniz?süreç nasıl gelişiyor, bende gonal f kullanıyorum bakalım hayırlısı olacak mı?
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba canim evet hamileyim.. Cok sukurr darisi bekleyen isteyenlere ins.. Haftada 75 ml yaptim.. Canim bi sefer catlatma ignesi olduk tutmadi. Ayda normal kullandik catlatma olmadi sadece.. Yine tutmadi.. Birakmistim tedaviyi.. Asilama dusunuyodum.. Mevlam basip eyledi.. Sukurr
tatlım mrh.. yazının üzerinden zaman geçmiş ama hamilesin sanırım kutlarım.Ben imde 4. Günum 150 doz günlük caprazlama yapıyorum bende inş bu ay olur
Canm.gonal f ise yariyo yumurtlama ilaci ama tutmadi bende asilamada yaptm olmadi hicbir sorun olmadigi halde.tup bebek yaptrdm.gonal f cok.etkili bi igne ins sana faydasi olurtatlım mrh.. yazının üzerinden zaman geçmiş ama hamilesin sanırım kutlarım.
gonal ise yaramadı mı. tüp mü yaptırdın merak ettim :)
ne yaptınız merak ettim. ben de gonal-f kullanıyorum ilk 7 gün 75 dün itibariile de 150 kulanmaya başladım. çarşamba günü kontrolde büyük değillerdi yarın da kontrolüm var. Doktorunuz ne söyledi bu durumla ilgilibende gonal f 75ml oluyorum bugün 7.günüm yumurtam 5 günde 15mm büyümüştü sizce normal mi yazabilirmisiniz.
7 gün kullandım gonal f 75ml iki gün sonra aşılamam yapıldı bugün aşılamanın 7.günü 14 günü bekliyoruz.sana tekrardan mı verdi anlamadım.ne yaptınız merak ettim. ben de gonal-f kullanıyorum ilk 7 gün 75 dün itibariile de 150 kulanmaya başladım. çarşamba günü kontrolde büyük değillerdi yarın da kontrolüm var. Doktorunuz ne söyledi bu durumla ilgili