Merhaba. Göbek deliğinin 3-4 parmak sağına ya da soluna yapacaksınız. Çok aşağıya ya da çok yukarıya olmamalı.Arkadaşlar Merhaba. Ben de dün itibari ile iğnelere başladım. Bişey merak ediyorum. Karnımdan yaptığım iğnelerin ne taraftan olacağı hakkında net bir bilgim yok.yani ilk gün sol ikinci gün sağ taraftan yaptım. Hep aynı taraftan mi yapmalıyım? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Rabbim herkese saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.
iğneyi kullandım canım çatlatma iğnesini de oldum.. yanlızca bir yumurtam gelişti sağlıklı dedi doktorum. sen sonuç alabildin mi peki benim aşılama değil normal.. beklicezMerhaba aysima00 ben gonal f'yi aşılama sırasında kullandım 150 ml her akşam 18:30'da kendim iğnelerimi yaptım.1 gün ara ile doktorum ultrasonla muayane edip yumurtalarımı takip etti. 17-18 mm olunca gece 24:00'da çatlatma iğnesini yaptım.Sen merak ettiklerini sorarsan daha kolay olur sanırım:) İğneleri kendin yapacaksan göbeğinin 3-4 parmak çaprazından (sağ sol farketmez) derini makas alır gibi sıkıştırıp 45 derecelik açı ile şırıngayı batırıyorsun açıyı iyi ayarlarsan inan hiç birşey hissetmiyorsun.Çok yatık tutarsan biraz acıyor ama korkulacak gibi değil:) Doktorum göstermişti ama cesaret edemediğim için ilk ignemi poliklinikte yaptırıp hemşireden püf noktaları rica etmiştim sende yapabilirsin:)
bir sonuç alabildin mi canım benim aşılama değil2 aşılamamda kullandım.75-150 arası 9 gün gonal-f ,1 gün ara verip çatlatma iğnesi kullandım. deri altından kendin yapıyosun.ilk iğne zor yanlış birşey yapmaktan korkuyor insan ama sonrası hiç zor değil. yumurtalı geliştiriyor.inan hiç zor değil hatta ben kolumdan yapmıştım.tek sıkntı bende kilo yaptı ama verdim.
inşallah olur canım benim umutsuzluğa kapılma rabbim nasip edecek zamanını bekliyor.. benim tek yumurtam oluştu bilmiyorum doktorumuz çok ümitli aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmdan bu tedavile sonuç alırsınız dedi. hayırlısını versin rabbimmBende kullandım ilk 75 lik vuruldum 112.5 vuruldum son 4gün 1yumurtam oluştu ama gebelik oluşmadısonra rahim filmi çekildim açık çıktı fakat bu ay yumurtam oluşmadı çok mutsuzum galiba ben bu işi beceremiyorum şimdi bitkisel karışım sipariş ettim malatyadan bir aktardan cuma günü gelecek çok kişi bu karışımla hamile kalmış hayırlısı denemekten başka şansım yok
canım kaç doz kullandın benimde bugün komtrolum vardı olgunlaşmamış dedi dahaiğneyi kullandım canım çatlatma iğnesini de oldum.. yanlızca bir yumurtam gelişti sağlıklı dedi doktorum. sen sonuç alabildin mi peki benim aşılama değil normal.. beklicez
75 ml kullandim. Canim ben altinci gunde yumurta olustu bi tane sen kac doz kullaniyisuncanım kaç doz kullandın benimde bugün komtrolum vardı olgunlaşmamış dedi daha
Yüksek bnmki 6 gün 150 doz 3 gün daha 75lik yazdı .3 .4 yumurta var dedi yeterli büyüklukde değil75 ml kullandim. Canim ben altinci gunde yumurta olustu bi tane sen kac doz kullaniyisun