gonal(F) kullananlar bi bakabilir mi??

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
merhabaa arkadaşlar konumu doğru yerdemi açtım blmiyorum ilgili arkadaşlar baksınlar lütfen.. dün doktora gittim bebek içn.. doktorum muayenede herşeyin iyi olduğunu gonalf kullanacağımı söyledi. bu tedaviyi yaptırıp sonuç alan varmı? neler uyguladınız nasıl geçti bu süreç lütfen bilgilendirin... şimdiden teşekkürlerr musmutlu günlerr..:KK25::KK24::KK70:

ben gonal f tüpbebek tedavisinde kullandım.200 ile başladım.150 ye düştü en son.yumurta gelişmi için kullanacaksın.
ama normal tedavilerde hiçbir fikrim yok.

Ben kullandım yumurtalarım gelişti ama gebelik olmuşmadı, benimle birlikte arkadaşım kullandı 5 yumurta oluştu gelişti gebelik oluşmadı.. Bi arkadaşım 9 ayda bir adet görüyordu adet düzenleyici ile hamile kaldı... Bunlar nasip kısmet ili...

Merhaba aysima00 ben gonal f'yi aşılama sırasında kullandım 150 ml her akşam 18:30'da kendim iğnelerimi yaptım.1 gün ara ile doktorum ultrasonla muayane edip yumurtalarımı takip etti. 17-18 mm olunca gece 24:00'da çatlatma iğnesini yaptım.Sen merak ettiklerini sorarsan daha kolay olur sanırım:) İğneleri kendin yapacaksan göbeğinin 3-4 parmak çaprazından (sağ sol farketmez) derini makas alır gibi sıkıştırıp 45 derecelik açı ile şırıngayı batırıyorsun açıyı iyi ayarlarsan inan hiç birşey hissetmiyorsun.Çok yatık tutarsan biraz acıyor ama korkulacak gibi değil:) Doktorum göstermişti ama cesaret edemediğim için ilk ignemi poliklinikte yaptırıp hemşireden püf noktaları rica etmiştim sende yapabilirsin:)

2 aşılamamda kullandım.75-150 arası 9 gün gonal-f ,1 gün ara verip çatlatma iğnesi kullandım. deri altından kendin yapıyosun.ilk iğne zor yanlış birşey yapmaktan korkuyor insan ama sonrası hiç zor değil. yumurtalı geliştiriyor.inan hiç zor değil hatta ben kolumdan yapmıştım.tek sıkntı bende kilo yaptı ama verdim.

Bende kullandım ilk 75 lik vuruldum 112.5 vuruldum son 4gün 1yumurtam oluştu ama gebelik oluşmadı :KK43: sonra rahim filmi çekildim açık çıktı fakat bu ay yumurtam oluşmadı :KK43: çok mutsuzum galiba ben bu işi beceremiyorum şimdi bitkisel karışım sipariş ettim malatyadan bir aktardan cuma günü gelecek çok kişi bu karışımla hamile kalmış hayırlısı denemekten başka şansım yok

Arkadaşlar Merhaba. Ben de dün itibari ile iğnelere başladım. Bişey merak ediyorum. Karnımdan yaptığım iğnelerin ne taraftan olacağı hakkında net bir bilgim yok.yani ilk gün sol ikinci gün sağ taraftan yaptım. Hep aynı taraftan mi yapmalıyım? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Rabbim herkese saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar Merhaba. Ben de dün itibari ile iğnelere başladım. Bişey merak ediyorum. Karnımdan yaptığım iğnelerin ne taraftan olacağı hakkında net bir bilgim yok.yani ilk gün sol ikinci gün sağ taraftan yaptım. Hep aynı taraftan mi yapmalıyım? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Rabbim herkese saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhaba. Göbek deliğinin 3-4 parmak sağına ya da soluna yapacaksınız. Çok aşağıya ya da çok yukarıya olmamalı.
Hep aynı yerden yapmanıza gerek yok. Bende iğne yerlerinde hafif morluklar oluştu, doktor onlara normal dedi. Sizde de oluşursa, endişelenmeyin yani. Emin olmak için şu videoya bakabilirsiniz: VİDEO
Aratırsanız başka videolar da bulabilirsiniz.

Merhaba aysima00 ben gonal f'yi aşılama sırasında kullandım 150 ml her akşam 18:30'da kendim iğnelerimi yaptım.1 gün ara ile doktorum ultrasonla muayane edip yumurtalarımı takip etti. 17-18 mm olunca gece 24:00'da çatlatma iğnesini yaptım.Sen merak ettiklerini sorarsan daha kolay olur sanırım:) İğneleri kendin yapacaksan göbeğinin 3-4 parmak çaprazından (sağ sol farketmez) derini makas alır gibi sıkıştırıp 45 derecelik açı ile şırıngayı batırıyorsun açıyı iyi ayarlarsan inan hiç birşey hissetmiyorsun.Çok yatık tutarsan biraz acıyor ama korkulacak gibi değil:) Doktorum göstermişti ama cesaret edemediğim için ilk ignemi poliklinikte yaptırıp hemşireden püf noktaları rica etmiştim sende yapabilirsin:)
iğneyi kullandım canım çatlatma iğnesini de oldum.. yanlızca bir yumurtam gelişti sağlıklı dedi doktorum. sen sonuç alabildin mi peki benim aşılama değil normal.. beklicez

2 aşılamamda kullandım.75-150 arası 9 gün gonal-f ,1 gün ara verip çatlatma iğnesi kullandım. deri altından kendin yapıyosun.ilk iğne zor yanlış birşey yapmaktan korkuyor insan ama sonrası hiç zor değil. yumurtalı geliştiriyor.inan hiç zor değil hatta ben kolumdan yapmıştım.tek sıkntı bende kilo yaptı ama verdim.
bir sonuç alabildin mi canım benim aşılama değil :KK12:

Bende kullandım ilk 75 lik vuruldum 112.5 vuruldum son 4gün 1yumurtam oluştu ama gebelik oluşmadı :KK43: sonra rahim filmi çekildim açık çıktı fakat bu ay yumurtam oluşmadı :KK43: çok mutsuzum galiba ben bu işi beceremiyorum şimdi bitkisel karışım sipariş ettim malatyadan bir aktardan cuma günü gelecek çok kişi bu karışımla hamile kalmış hayırlısı denemekten başka şansım yok
inşallah olur canım benim umutsuzluğa kapılma rabbim nasip edecek zamanını bekliyor.. benim tek yumurtam oluştu bilmiyorum doktorumuz çok ümitli aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmdan bu tedavile sonuç alırsınız dedi. hayırlısını versin rabbimm:KK68:

beklemedeyim çatlatma iğnemi oldum.. sonuç alanınız var mı.. bekleyenlerr...

X