Gebeliğe Hazırlık gonal f ile yumurta takibi 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gonal f kullandim 9 gün gunde 75. Persembe catlatma ignemi oldum. Bugun ee aşılama oldu. Bakalim insallah allah hayirlisini nasip eder. Asilamadan sonrada progesteron jel verdi kullanmam için 14 gun sonra kan testine gideceğim allah aratmasin insallah isteyen herkese nasip etsin.

canım güzel haberlerini bekliyoruz inş 🤗🙏

Arkadaşlar yumurta büyümüş mü diye kontrol ederken doktor alttan muayene mi ediyor yoksa karından ultrason ile mi bakıyor bilginiz varmı

Senin yumurtaların büyüdü mü canım catlatma iğnesi falan oldun mu sende durum ne
Evet canım 2 adet yumurta oluştu bende biri 15 diğeri 17 milimdi son kontrolde ve çatlatma iğnesi verdi 2 gün sonrası vurulmam için cumartesi iğnemide oldum. bundan sonrası bekleyeceğiz kuzum inş. tutar🙏

senin nasıl geçti kontrol

Evet canım 2 adet yumurta oluştu bende biri 15 diğeri 17 milimdi son kontrolde ve çatlatma iğnesi verdi 2 gün sonrası vurulmam için cumartesi iğnemide oldum. bundan sonrası bekleyeceğiz kuzum inş. tutar🙏

senin nasıl geçti kontrol
İnşallah canım bol bol dua ediyorum herkese Rabbim boşa cıkarmasın.

Ben ilk iğnemi vurundum cuma günü çarşamba günü gel dedi doktor bakalım eğer büyümüşse banada catlatma iğnesi verecek sonrasında aşılama mı yoksa kendınız mi deneyin der onu bilmiyorum sen aşılama olmadın sanırım

İnşallah canım bol bol dua ediyorum herkese Rabbim boşa cıkarmasın.

Ben ilk iğnemi vurundum cuma günü çarşamba günü gel dedi doktor bakalım eğer büyümüşse banada catlatma iğnesi verecek sonrasında aşılama mı yoksa kendınız mi deneyin der onu bilmiyorum sen aşılama olmadın sanırım
evet canım kendimiz deniyoruz ama olmassa aşılamaya geçeceğiz artık.

aslında beklenen adet tarihine denk geliyor. sayıp stres yapmamak gerek adet gününde regl olmassam ki inş 🙏 test yapıcam

Gonal f çok güzel bir ilac.butcenizi biraz zorlayabilir ama mutlaka sonuç alacağınızdan eminim.hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar bnasibetsin rabbim tum isteyenlere

Gonal f çok güzel bir ilac.butcenizi biraz zorlayabilir ama mutlaka sonuç alacağınızdan eminim.hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar bnasibetsin rabbim tum isteyenlere
Amin canım insallah bakalım valla cocuk olunca ınsan para da görmuyor Rabbim hepımızın emeklerını boşa cıkartmaz insallah
Sen de mi kullandın gonal f cnm

canımm umarım en kısa sürece tutar kendini üzme ve umudunu kaybetme stres üzüntü en büyük düşmanımız
Canim ben gonal f 900 luk kullandim tup bebek tedavimde 30 yumurtam oldu. 26 si olgun yumurta cikti 17 tanesi döllendi.
Guzel bi ilac hakkaten. Bu 75 lik ne kadar fiyati..
Bide kac gun vurunuyorsun

ben bu ay femara kullandım az önce doktordan geldim ve hiç yumurtam büyümemiş, çok üzgünüm, diğer ay iğneye geçeceğiz dedi doktor. Benim yumurtalarım büyümüyor, sanırım çok dirençliymiş, iğnelerin büyütmeme ihtimali var mı sizce? aylardır yapmadığım şey kalmadı büyümüyorlar:KK43:

X