Ben 1 seneye yakındır deniyordum ilk 5-6 ay doğal akışına bıraktık bide eşimin şehir dışı işleri sebebiyle bazı aylar yumurtlamayada denk gelmedi derken gitgide psikolojimizde etkilendi. Bende de pcos vardı ama doktorum bunun bir engel olmadığını söyledi. Daha öncede femara ve çatlatma iğnesi denemiştim ama olmamıştı. Ocak ayında doktor değiştirdim, İstanbulda müberra namlı hocaya gittim kendisi tüp bebek doktoru aslında bende artık tüp bebek yaparız diye gitmiştim ama şubat ayında kontrol etti adet günümde 2 şubatta, 5 gün femara 3 gün gonal f 75 başlattı bir de hsg istedi ilaçlı tüp filmi yani adet bittikten 1 gün sonra tüp filmimi çekildim çok kolay oldu 1-2 dk sürdü. Tüplerim açıktı ama küçük tıkanıklıklar bile bu filmle açılıyormuş. Sonra aralıklı ultrasonlara çağırdı ve çatlatma iğnesi günğ belirledik ve iğne günü ve sonraki 2 gün daha ardarda ilişki oldu ve tuttu çok şükür. Sonrasında günlere dikkat etmeden birliktelik oldu. Çok şükür tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin
Bence hsg ve hocanın pozitifliğinin çok etkisi oldu birde çatlatma iğnesi gününe kadar 10 günlük cinsel perhiz dönemi oldu diyebilirim. Bunun yanında inositol içerikli proxyfemin diye multivitaminde kullandım içerizinde ginseng koenzim q folik asit var ocak ve şubatta ona başlamıştım. Benim yaptıklarım bunlar inşallah yardımcısı Benim ilk tedavim 8 aylık evliyim normal denedik olmayınca bu yola girdik bakalım inşallah sonu güzel