BuDu ''NASİP'' Kayıtlı Üye 2 Aralık 2013 392 236 23 13 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BuDu #61 cetin_gmy .!.: allah kolaylık versin hepimize cumanızda mübarek olsun.bugün benim kontrolum var akşam gidicem doktora.iğne de bugün 9.günüm yarın çatlatma iğnesi olacam sanırım Genişletmek için tıkla... amin canım seninde cuman mübarek olsun hayırlı haberlerle git gel inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasın
cetin_gmy .!.: allah kolaylık versin hepimize cumanızda mübarek olsun.bugün benim kontrolum var akşam gidicem doktora.iğne de bugün 9.günüm yarın çatlatma iğnesi olacam sanırım Genişletmek için tıkla... amin canım seninde cuman mübarek olsun hayırlı haberlerle git gel inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasın
E egunal Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 40.161 6.645 248 16 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BuDu #62 bitirim .!.: ben ilk defa gidicem canm adetliyken mi gidiym dedim oyüzden? Genişletmek için tıkla... Adetin 2.ya da 3.günü gidin.. Hem ultrason muayenesi olur hem de tahlilleriniz yapılır. Tahlillerin çoğu adet döneminde yapılıyor.
bitirim .!.: ben ilk defa gidicem canm adetliyken mi gidiym dedim oyüzden? Genişletmek için tıkla... Adetin 2.ya da 3.günü gidin.. Hem ultrason muayenesi olur hem de tahlilleriniz yapılır. Tahlillerin çoğu adet döneminde yapılıyor.
bitirim Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2014 1.930 144 88 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi BuDu #63 egunal .!.: Adetin 2.ya da 3.günü gidin.. Hem ultrason muayenesi olur hem de tahlilleriniz yapılır. Tahlillerin çoğu adet döneminde yapılıyor. Genişletmek için tıkla... saol cnm tamm
egunal .!.: Adetin 2.ya da 3.günü gidin.. Hem ultrason muayenesi olur hem de tahlilleriniz yapılır. Tahlillerin çoğu adet döneminde yapılıyor. Genişletmek için tıkla... saol cnm tamm