Mrb kandiliniz mübarek olsun.iğne konusunda ümitsiz olmayın ben 2 kez kullandım her ikisinde de gebe kaldım şimdi 3.kez kullanıyorum
Mrb kandiliniz mübarek olsun.iğne konusunda ümitsiz olmayın ben 2 kez kullandım her ikisinde de gebe kaldım şimdi 3.kez kullanıyorum
inş. cnm inş.
allah başka dert vermesin
amin tatlım içini ferah tut Allah büyük psikolojimizde çok önemli bu süreçte
aynen öle valla ben kadın doğum doktoruna gitcmde adetliyken mi gidiyim_?
mrb cnm saol sennde mubarek olsun kandilin
ne problemn vardı acaba cnm?
valla bilemedim ki canım ama ben hep adetin 3. günü gittim bazı doktorlar ilk defa gidince muayene de etmek istiyolar ve regl döneminde muayene yapmayan doktorlar oluyo ama ben fatma hanıma ilk gittiğimde 3. günü gittim muayene de etmişti
valla bilemedim ki canım ama ben hep adetin 3. günü gittim bazı doktorlar ilk defa gidince muayene de etmek istiyolar ve regl döneminde muayene yapmayan doktorlar oluyo ama ben fatma hanıma ilk gittiğimde 3. günü gittim muayene de etmişti
polikistik over var.yumurta rezervim biraz düşük.normal gebe kalamadım geçen yıl gonal f kullandım gebe kaldım dr çok kenara yerleşmiş düşer demişti.6 haftalıkken kendisi düştü.aralık ayında yine puregon 300 kullandım ikiz gebelikti.kalp atışı yokyu birisinin.dr takibe aldı 15 bekledik sonra her ikisinin yoktu tahliye yapldı şubatta.2.kez düşükten sonra histereskopi oldum mart ayında tekrarlayan düşük sebebiyle bebeğin yerleştiği yerde bombalikler varmış onlara kesik atıldı.dr tekrar aynı sorunla %95 karşılaşmayacaz dedi.şimdi 3.kez iğne tedavisi oluyorum bugün 8.günüm iğne de yarın kontrolum var
iğne tedavisine başlayacaksan zaten adetin ilk 3 gün içinde gidiliyor.muayene ediyorlar aslında nisan ayında ayda 3 kez adet oldum 2 kez adetliyken gittim muayene oldum.
geçmiş olsun cnm
hayatta olan bebeğin yok yani
inş. bu sefer olur
ben ilk defa gidicem canm adetliyken mi gidiym dedim oyüzden?
yok canm şuan amin inş.allah isteyen herkese nasip etsin
ilk defa gideceksen adet bitiminden hemen sonra gitmelisin ben öyle başlamıştım 2012 kasım ayında tedaviye başlamıştım.
anladım cnm adetliyken gitmiym ozamn
ilk defa gideceksen tabi gitme doktor zaten tedaviye göre ne zaman gidiceğini tekrar söylüyor.adetliyken bile gel diyebiliyor.ben çok kez adetliyken denk geldim muayeneye
iğne tedavisine başlayacaksan zaten adetin ilk 3 gün içinde gidiliyor.muayene ediyorlar aslında nisan ayında ayda 3 kez adet oldum 2 kez adetliyken gittim muayene oldum.
hım tamm cnm saol yinede
biliyorum canım bitirim sormuştu o yüzden ona cevap vermeye çalıştım ben 6 aydan fazla zamandır uğraşıyorum tedavi işiyle sadece bu ay iğnelere başlayacağız onun hakkında bilgim yoktu konuyuda o yüzden açtım senin durumunda yardımcı oldu bana teşekkür ederim
sende sağol canım Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?