gonal-f ile hamile kalan, hakkında bilgisi olan...

Mrb kandiliniz mübarek olsun.iğne konusunda ümitsiz olmayın ben 2 kez kullandım her ikisinde de gebe kaldım şimdi 3.kez kullanıyorum

merhaba canım amin seninde kandilin mübarek olsun ben iğneden baya ümitliydim hele seninle konuştuktan sonra daha çok ümitlendim Allah şu mübarek günün hürmetine hayırla sağlıkla versin yavrularımızı inşallah

aynen öle valla ben kadın doğum doktoruna gitcmde adetliyken mi gidiyim_?

valla bilemedim ki canım ama ben hep adetin 3. günü gittim bazı doktorlar ilk defa gidince muayene de etmek istiyolar ve regl döneminde muayene yapmayan doktorlar oluyo ama ben fatma hanıma ilk gittiğimde 3. günü gittim muayene de etmişti

mrb cnm saol sennde mubarek olsun kandilin
ne problemn vardı acaba cnm?

polikistik over var.yumurta rezervim biraz düşük.normal gebe kalamadım geçen yıl gonal f kullandım gebe kaldım dr çok kenara yerleşmiş düşer demişti.6 haftalıkken kendisi düştü.aralık ayında yine puregon 300 kullandım ikiz gebelikti.kalp atışı yokyu birisinin.dr takibe aldı 15 bekledik sonra her ikisinin yoktu tahliye yapldı şubatta.2.kez düşükten sonra histereskopi oldum mart ayında tekrarlayan düşük sebebiyle bebeğin yerleştiği yerde bombalikler varmış onlara kesik atıldı.dr tekrar aynı sorunla %95 karşılaşmayacaz dedi.şimdi 3.kez iğne tedavisi oluyorum bugün 8.günüm iğne de yarın kontrolum var

hım tamm cnm saol yinede

iğne tedavisine başlayacaksan zaten adetin ilk 3 gün içinde gidiliyor.muayene ediyorlar aslında nisan ayında ayda 3 kez adet oldum 2 kez adetliyken gittim muayene oldum.

geçmiş olsun cnm
hayatta olan bebeğin yok yani
inş. bu sefer olur

iğne tedavisine başlayacaksan zaten adetin ilk 3 gün içinde gidiliyor.muayene ediyorlar aslında nisan ayında ayda 3 kez adet oldum 2 kez adetliyken gittim muayene oldum.

ben ilk defa gidicem canm adetliyken mi gidiym dedim oyüzden?

biliyorum canım bitirim sormuştu o yüzden ona cevap vermeye çalıştım ben 6 aydan fazla zamandır uğraşıyorum tedavi işiyle sadece bu ay iğnelere başlayacağız onun hakkında bilgim yoktu konuyuda o yüzden açtım senin durumunda yardımcı oldu bana teşekkür ederim

allah kolaylık versin hepimize cumanızda mübarek olsun.bugün benim kontrolum var akşam gidicem doktora.iğne de bugün 9.günüm yarın çatlatma iğnesi olacam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…