gonal-f ile hamile kalan, hakkında bilgisi olan...

BuDu

''NASİP''
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
392
236
23
herkese merhaba arkadaşlar ben pcos hastasıyım ve 3 ay klomen tedavisi gördükten sonra iğnelere geçeceğimizi söyledi doktorum bu ay gonal f kullancam sanırım ama hiç bi bilgim yok şansı klomene göre daha mı çok artırıyo kaç gün uygulanıyo dozunu doktor ayarlıyor sanırım ama araştırdım çok karışık bilgler var bu iğnelerle hamile kalanlar yada kullananlar varsa lütfen cevap verirseniz çok sevinirim :18:

benim durumumda olan kimse yok galiba neyse...

merhaba ben yeni katıldım aranıza.geçen yıl gonal f kullandım hamile kaldım düşükle sonuçlandı.şimdi puregon 300 kullanıyorum 7. günündeyim

merhaba ben yeni katıldım aranıza.geçen yıl gonal f kullandım hamile kaldım düşükle sonuçlandı.şimdi puregon 300 kullanıyorum 7. günündeyim

selamlar cevap için teşekkürler ilk kullanımda mı hamile kaldın bu iğne tedavisi beni çok umutlandırıyo nedense :) umarım bi gün bizimde meleklerimiz sağlıkla hayırla gelir

evet ben 2 kez kullandım ikisinde de hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.2.kez kullandığımda ikizdi.şimdi 3.kez kullanıyorum

evet ben 2 kez kullandım ikisinde de hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.2.kez kullandığımda ikizdi.şimdi 3.kez kullanıyorum

hadi yaa inşallah bu sefer sağlıkla hayırla ilerler hamileliğin inşallah

inş.Allah isteyen herkese nasip etsin

amin canım amiinnn iğneden umutlandığım kadar varmış bak sende 2 denemende hamile kalabilmişsin inşallah bende ve tüm isteyenlerde de işe yarar çok teşekkürler bana da umut oldun

yardımcı olduğuma sevindim.gebelik oluştu ama düşükle sonuçlandı.nasip öyleymiş.şimdi tekrar iğneye devam ediyorum bugün 7.günüm dün kontrolum vardı bi sorun yok cuma tekrar gidicem doktora çatlatma iğnesi yapılacak nasipse haftasonu

hadi inşallah bu sefer olur doktorumla henüz görüşmedik bu konuyu o yüzden çok kafam karıştı benim rapor falan çıkaracakmış bide kendim yapacağım sanırım iğneyi kaç doz nasıl ne kadar uygulanıyo ne kadar fiyat çıkıyo onları merak etmiştim nasılsa açıklığa kavuşur doktorla görüşünce iki ay olumlu sonuç aldım klomenle sadece hamilelik olmadı umarım bu ay oda olur

cnm ben özellerde rapor çıkmıyo biliyorum çıkıyomuşmu ki

evet çıkıyor ben özel hastaneye gidiyorum.3 kutu aldım kalemini bu kez almadım raporlu fiyatı 219 tl günde 100 ünite enjekte ediliyor.kendinde yapabilirsin ama benim eşim yapıyor.

cnm ben özellerde rapor çıkmıyo biliyorum çıkıyomuşmu ki

evet tatlım doktorum bana çatlatma iğnesine şimdi çıkarmıyorum onu siz karşılayın iğnelere geçersek o zaman çıkarcam çok pahalı oluyo onlar demişti zerrin hanımlada geçmişti böyle bi muhabbet özelde de çıkıyo yani

hım acaba acıbademde çıkıyor mu

evet çıkıyor ben özel hastaneye gidiyorum.3 kutu aldım kalemini bu kez almadım raporlu fiyatı 219 tl günde 100 ünite enjekte ediliyor.kendinde yapabilirsin ama benim eşim yapıyor.

iyimiş o zamn ama her özelde çıkmıyo sanırım

o konuda bilgim çok her hastane çıkarıyor mu ilaç raporu.ben 3.kez kullanıyorum her seferinde rapor çıkardım.

Bişey sorabilirmiyim size acaba B'nde bu ay gonal f kullandım cok sayıda yumurtam oluştu ve 13gün önce de çatlama iğnemi oldum siz hamile oldugunuzu kanda mı ıdrarda mı öğrendiniz idrarda iğneden kaç gün sonraydı yardımcı olur musunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kan testi yaptırdım her ikisinde de.ilkinde geçen yıl 16.gün öğrenmiştim.2.kez gebeliğimde 18.gün öğrendim doktorum yoktu hastanede 2 gün sonra gidebildim.kan testi yaptırdım.değer yüksek çıktı dr değere bakarak ikiz dedi ama muayenede ikiz çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…