merhaba ben yeni katıldım aranıza.geçen yıl gonal f kullandım hamile kaldım düşükle sonuçlandı.şimdi puregon 300 kullanıyorum 7. günündeyim
evet ben 2 kez kullandım ikisinde de hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.2.kez kullandığımda ikizdi.şimdi 3.kez kullanıyorum
inş.Allah isteyen herkese nasip etsin
yardımcı olduğuma sevindim.gebelik oluştu ama düşükle sonuçlandı.nasip öyleymiş.şimdi tekrar iğneye devam ediyorum bugün 7.günüm dün kontrolum vardı bi sorun yok cuma tekrar gidicem doktora çatlatma iğnesi yapılacak nasipse haftasonu
hadi inşallah bu sefer olur doktorumla henüz görüşmedik bu konuyu o yüzden çok kafam karıştı benim rapor falan çıkaracakmış bide kendim yapacağım sanırım iğneyi kaç doz nasıl ne kadar uygulanıyo ne kadar fiyat çıkıyo onları merak etmiştim nasılsa açıklığa kavuşur doktorla görüşünce iki ay olumlu sonuç aldım klomenle sadece hamilelik olmadı umarım bu ay oda olur
cnm ben özellerde rapor çıkmıyo biliyorum çıkıyomuşmu ki
evet tatlım doktorum bana çatlatma iğnesine şimdi çıkarmıyorum onu siz karşılayın iğnelere geçersek o zaman çıkarcam çok pahalı oluyo onlar demişti zerrin hanımlada geçmişti böyle bi muhabbet özelde de çıkıyo yani
evet çıkıyor ben özel hastaneye gidiyorum.3 kutu aldım kalemini bu kez almadım raporlu fiyatı 219 tl günde 100 ünite enjekte ediliyor.kendinde yapabilirsin ama benim eşim yapıyor.
evet ben 2 kez kullandım ikisinde de hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.2.kez kullandığımda ikizdi.şimdi 3.kez kullanıyorum
hım acaba acıbademde çıkıyor mu
o konuda bilgim çok her hastane çıkarıyor mu ilaç raporu.ben 3.kez kullanıyorum her seferinde rapor çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?