Gebeliğe Hazırlık Gonal f iğne ile aşılaması tutanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeynepistanbul

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
108
19
18
35
Merhaba arkadaşlar. Ben gonal f igneyle aşılama oldum. 19mm ölçüde sadece 1 tane yumurtayla oldu. Bugun 11. Günüm. Sizce tutmuşmudur? Benim gibi 1 tane yumurtayla aşılaması tutan varmi? Bilginize cok ihtiyacim var

Canım ben aşılama yaptırmadım ama bir ya da iki ne farkeder. Dünyaya geleceği varsa olacak. İnşallah hamilesindir. Ne zaman test yapacaksın ki?
Acaba tutarmı şansım olurmu diye tereddütteyim. Bu yüzden 1 tane yumurta şüphelendiriyor beni. Bugün 11. Günümdeyim. Perşembe günü kan vermeyi düşünüyorum

P pinkglove aşılaman tuttu mu canım ? Ben de aşılama yaptırdım 3 yumurtayla bugün 11. Günüm cuma günü kan vermeye gidicem bu benim 2. Aşılamam geçen ay tek yumurtayla yapıldı ama tutmamıştı şimdi de hiç ümidim yok sabırsızlanıyorum ...

P pinkglove aşılaman tuttu mu canım ? Ben de aşılama yaptırdım 3 yumurtayla bugün 11. Günüm cuma günü kan vermeye gidicem bu benim 2. Aşılamam geçen ay tek yumurtayla yapıldı ama tutmamıştı şimdi de hiç ümidim yok sabırsızlanıyorum ...
Hayıt malesef tutmadi. Şuan tüp bebege basladim. Sende vakit kaybetmeden tüp bebege basla. Aşilamaya inancım kalmadi 4 tane yaptim hepsi negatif

Hayıt malesef tutmadi. Şuan tüp bebege basladim. Sende vakit kaybetmeden tüp bebege basla. Aşilamaya inancım kalmadi 4 tane yaptim hepsi negatif

Hadi yaa canım zamanı gelmemiş demek ki en hayırlı zamanda verecek rabbim ben inanıyorum. Benim aşılamam da tutmamış gibi geliyor bana var olan göğüs ağrılarım geçti adet olurum herhalde

Bnde ilk asilama yaptim gun sayiyorum ins tutar 15. Gun kan testi yapmaya gdcem umudum var ins tutar iyi düşünüyorum ins iyi olur

Kzılar benim malesef iki yumurtam da kist yapmıştı adetle gitti ve 2. Aşılmaya tağmen tutmayınca histereskopi ve laproskopi ameliyatı olacağımı söyledi kürtaja bağlı tüplerde veya rahimde yapışıklık var mı diye bakılacakmış. Rahim filminde herşey normal çıkmıştı halbuki doktorun iki kez doğal yoldan hemen hamile kalamna rağmen iki aşılamanın da tutmaması anormal dedi

Kızlar bende ilk aşılamamı bugün oldum.. çatlatma iğnesinin yaptığı karın ağrısı dışında ağrım yok ama genelde herkesin ilk gün kasık ağrısı olur ya bende olmadı sizde de ağrı oldu mu??

Back