- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
Dha buraya kdr gelip bu durumu tecrube edemedm malesef ins dyer arkadaslar yardmcı olurMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
İnşallh gebeliktirDha buraya kdr gelip bu durumu tecrube edemedm malesef ins dyer arkadaslar yardmcı olur
Çok iyi anlıyorum seni canım inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz gönlünü ferah tut bide tüp bebek için transferi aynı ay değilde sonraki ay yaptırmak daha iyi diyorlar onu Bi araştır şimdi Bi sürü ilaçla hormonlar alt üst oluyor ya tutma olasılığı düşüyormuş yani bir iki doktorda duydum bende yaptıracağım zaman iyice araştır cam bunuEvet bende 3 saatlik yol geliyorum hemde bi boş bi dolupespese gün olsa kalırsn ikin ne yapcn bilmedğin el yernde
Aynen valla bende göremedim o günleriDha buraya kdr gelip bu durumu tecrube edemedm malesef ins dyer arkadaslar yardmcı olur
Bakalm ne dcekler büyük ihtimal öyle olur ziiraa ilk muayneye temmuzda gelmiştmÇok iyi anlıyorum seni canım inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz gönlünü ferah tut bide tüp bebek için transferi aynı ay değilde sonraki ay yaptırmak daha iyi diyorlar onu Bi araştır şimdi Bi sürü ilaçla hormonlar alt üst oluyor ya tutma olasılığı düşüyormuş yani bir iki doktorda duydum bende yaptıracağım zaman iyice araştır cam bunu
Hadi bakalım senden haber bekliyorum inşallah güzel haberlerini de alırız gönülden diliyorumBakalm ne dcekler büyük ihtimal öyle olur ziiraa ilk muayneye temmuzda gelmiştm
Tsk ederm canm rabbm güzel evlatlar yetişrebilecek her aileye nasp etsn insallahHadi bakalım senden haber bekliyorum inşallah güzel haberlerini de alırız gönülden diliyorum
Aminn canımTsk ederm canm rabbm güzel evlatlar yetişrebilecek her aileye nasp etsn insallah
E erkek semen analiziiOff ya lafa gelince 3 çocuk diyorlar icraate gelince bir sürü prosedür prosedürvalla yoruldum napim bulunduğum ilde sordum devlet hastanesine burada yok aşılama dedi valla ne zor süreçler ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız sen şimdi tüp bebek için hazırlanıyorsun dimi
Bunları hastaneye mi veriyorsun yoksa sgk binasında mı yapılıyor işlemlerE erkek semen analizii
Hastanenin içinde rapor işlemleri vr ordaBunları hastaneye mi veriyorsun yoksa sgk binasında mı yapılıyor işlemler
Hımm anladım canım Rabbim yardımcın olsunHastanenin içinde rapor işlemleri vr orda
Amin cnm hepimizin menapur ve gonal f la basladm bn bakalm hyrlısıylaHımm anladım canım Rabbim yardımcın olsun
Günde kaç ml yapıyorsun gonal fAmin cnm hepimizin menapur ve gonal f la basladm bn bakalm hyrlısıyla
Menopur 75 mgGünde kaç ml yapıyorsun gonal f
Ne demek cnmPeki son bişe daha sorcam kuzu hakkını helal et çok sordum ama onda da mı çatlatma iğnesi 1 tane vuruluyor şimdi normal tedavide yumurta çatlamazsa hepsi çöp oluyor ama tüp bebekte de çatlamazsa nası yapılıyor ki bunu çok merak ediyorum
Hımm demek ki daha özenli oluyor aşamalar anladım canım çok sağol herşey için Rabbim hayırlı müjdesini vermeyi de nasip eder inşallahNe demek cnmBnmde bilgimm olmadgı bazı konular var hala bnnde sorup öğrenmye calısıyorm dduydgm kadaryla dha doktor bişi demedi ilaçlarn ilk etkisndenn snra duruma göre söylüyolar onlar adm adm ilk önce zamansz catlamasn dye bi iğne yapıyolarmş dha snra artık hepsi oldu yumurtalar istenen boyuta geldi dendiğinde catlatma iğnesi
Aminn insallah su menopur nasıl yakıyo arkadas dün aksm vurdum hala içimde hissediyorm göbemdeHımm demek ki daha özenli oluyor aşamalar anladım canım çok sağol herşey için Rabbim hayırlı müjdesini vermeyi de nasip eder inşallah
Aminn insallah su menopur nasıl yakıyo arkadas dün aksm vurdum hala içimde hissediyorm göbemde