• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 75 doz

Efnanl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
1.425
1.482
53
27
Kızlar Merhaba ,
Tüp bebek öncesi aşılama denicez önce .
Bugün akşam başlıcam 75 doz vurarak perşembe günü kontrolüm var . Güncel fiyatlar nedir 300 lük yada 450 lik kullanan arkadaşlar ? Ben raporlu alacağım kaça alacağım bilmiyorum o yüzden soruyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar Merhaba ,
Bugün akşam başlıcam 75 doz vurarak perşembe günü kontrolüm var . Güncel fiyatlar nedir 300 lük yada 450 lik kullanan arkadaşlar ? Ben raporlu alacağım kaça alacağım bilmiyorum o yüzden soruyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ankaradaysan 225 ml kadar var elimde verebilirjm

Kızlar Merhaba ,
300 lugu raporla 600 kusure aldık geçen hafta

Kızlar Merhaba ,
ben 2 hafta önce 3.000 tl ye almıştım. raporum yoktu

Ben şimdi gittim iğnemi aldım mecburen bugün başlamam gerekiyordu . İğneyi de yaptım kendim çok şükür zorlanırım sandım ama o kadar korkulacak birşey yokmuş 🤗 hayırlısı olsun doktor 450 lik yazmış

Evet fiyat hala aynıymış . Eczanem sağolsun şu an para almadı raporun çıkmasını bekliyoruz dünden beri olmadı bugünde çıkmazsa ne olur bilemiyorum

Evet fiyat hala aynıymış . Eczanem sağolsun şu an para almadı raporun çıkmasını bekliyoruz dünden beri olmadı bugünde çıkmazsa ne olur bilemiyorum

Canım eczanenin biri ile anlaş hastane yakınlarında olan eczaneler ilacı veriyor rapor çıkmasını beklemiyorlar ki sen rapor işlemleri başladı diince zaten onlar sistemden görüyorlar bir de öyle eczanelere sorsan

Canım eczanenin biri ile anlaş hastane yakınlarında olan eczaneler ilacı veriyor rapor çıkmasını beklemiyorlar ki sen rapor işlemleri başladı diince zaten onlar sistemden görüyorlar bir de öyle eczanelere sorsan
Evimin yakınında her zaman alışveriş yaptığım eczanem Yardımcı oldu kuzum çok şükür

Back