kızlar merhaba öncelikle benim sorunum yumuralıklarımın zayıf çalışıyor olması...bu ay adet oldum medical park bahçelievlere gttim muayne etti senin çocuğun olabilir dedi adetimin 2. gününde gonal f 450 günde 75'lik vurulmaya başladım bugün adetimin 7. günü yumurtalarımın çapı hesaplandı biri 9 mm dğeri 13 mm sizce bu normalidir ? siz gonal f'i kaç gün kullandınız ve verim alabildnizmi iğneden baka vurulmama gerek varmıdır bgün başka doktora gitmek zorunda kaldım sevkte alamadım mecburen gittim bugünkü
gittiğim doktor iğneyi başka kullanma yoksa kist olur dedi acayip karışık kafam
cvaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ....
kızlar peki neden daha fazla kullanma dedi sizce doktor keşke kendi doktoruma gidebilsem ama sevk vermedi doktor tam bir cadı yaa 400 lira para verip iğne alıyorum yüzüp yüzüp kuyruğuna geliyorum sevk yüzünden kaybetmek istemiyorum nys sizce devam edeyimmi iğne vurulmaya
kızlar peki neden daha fazla kullanma dedi sizce doktor keşke kendi doktoruma gidebilsem ama sevk vermedi doktor tam bir cadı yaa 400 lira para verip iğne alıyorum yüzüp yüzüp kuyruğuna geliyorum sevk yüzünden kaybetmek istemiyorum nys sizce devam edeyimmi iğne vurulmaya
ya bide işin şu yanı var 75 lik vuruluyordum yani bu çok düşük bi doz valla ben doktor falan dinlemiycem gidip vurulcam iğne büyürse büyüsün 1,5 yıldır her ay hamile kalmak için çırpındım durdum valla öyle ilgisiz doktorlar varki kendilerinden başka hibişey düşünmüyolar ya bana diyo ki git kendi imkanlarınla iğne almışsın kendi imkanlarınla muayne ol diyo allah kahrtsin bunarı yaa :'(
kızlar bu arada sizin sorununuz ne benim yumurtalıklarım zayıf çalışıyor o yüzde hamile kalamıyorum
Canım benim sağ tüpüm tıkalı , eşimdede spermde hareketlilik azlığı var.O yüzden tüp bebek tedavisi oluyoruz. Ama ilk denememiz negatifle sonuçlandı. Dilerim allahtan bebek için emek sarf eden herkesin emeği boşa çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?