Gonal F 450

acizanebirkul

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
68
12
26
Kızlar Bursa'da yasiyorum elimde Gonal F 450var 4 gün vuruldum 50mg kalan 250mg 'i arayan birisine vericem bana yazabilirsiniz aşılama tedavim iptal oldu 30 .11 tarihinde açıldı.

yaa ne güzel yarın sabah bende arıcam bakalım🥰 kısmet vardır bir hayır diyelim
İnşallah sizde bulursunuz yorulmadan sürecinizde güzel geçsin inşallah ❤️ çevre illere tüp bebek merkezlerine yakın eczanelere sorun buyum hastanelerin yakinlarindaki eczaneleri arayın mutlaka bulursunuz inşallah iğneleri ilaçları bulmak çok daha stresli 😊

İnşallah sizde bulursunuz yorulmadan sürecinizde güzel geçsin inşallah ❤️ çevre illere tüp bebek merkezlerine yakın eczanelere sorun buyum hastanelerin yakinlarindaki eczaneleri arayın mutlaka bulursunuz inşallah iğneleri ilaçları bulmak çok daha stresli 😊
inşAllah hakkımızda hayırlısı olsun Allah razı olsun yarın biraz daha araştırıcam nasipte varsa buluruz 🥰

merhabalar tüp bebek tedavisi görücem ama istanbul çevresinin her yerine baktım bulamadım elinzde gonal f 450 varmı acaba çaresiz arıyorum ya

merhabalar tüp bebek tedavisi görücem ama istanbul çevresinin her yerine baktım bulamadım elinzde gonal f 450 varmı acaba çaresiz arıyorum ya
Merhaba benim elimde duruyor ayın 30unda açıldı kullanildi 50 ml 4 gün vuruldum sonrasında iptal oldu kalani duruyor siz nasıl alabilirsiniz ben Bursa'da yaşıyorum gelip alabilcekmisiniz ücreti mukabilinde verebilirim eğer alırsanız

X