- 14 Nisan 2023
- 68
- 12
- 26
- Konu Sahibi acizanebirkul
Kızlar Bursa'da yasiyorum elimde Gonal F 450var 4 gün vuruldum 50mg kalan 250mg 'i arayan birisine vericem bana yazabilirsiniz aşılama tedavim iptal oldu 30 .11 tarihinde açıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ovitrelle arıyorum elinizde varmı acabaKızlar Bursa'da yasiyorum elimde Gonal F 450var 4 gün vuruldum 50mg kalan 250mg 'i arayan birisine vericem bana yazabilirsiniz aşılama tedavim iptal oldu 30 .11 tarihinde açıldı.
Ovitrelle var elimde ama onu diğer aşılama yaptığımda kullanicagiz o yüzden onu verememmerhaba ovitrelle arıyorum elinizde varmı acaba
anladım hakkınızda hayırlı olsun nerden aldınız hangi ildesinizOvitrelle var elimde ama onu diğer aşılama yaptığımda kullanicagiz o yüzden onu veremem
Bursa'da yaşıyorum belki 50den fazla eczane aramisimdir karacabeydeanladım hakkınızda hayırlı olsun nerden aldınız hangi ildesiniz
yaa ne güzel yarın sabah bende arıcam bakalım kısmet vardır bir hayır diyelimBursa'da yaşıyorum belki 50den fazla eczane aramisimdir karacabeyde
Buldum bize uzaklığı 1 saat 7 dakika felan öyle gittik aldık keşke bı kaç tane olsa da isteyen herkese verebilsem
İnşallah sizde bulursunuz yorulmadan sürecinizde güzel geçsin inşallah çevre illere tüp bebek merkezlerine yakın eczanelere sorun buyum hastanelerin yakinlarindaki eczaneleri arayın mutlaka bulursunuz inşallah iğneleri ilaçları bulmak çok daha stresliyaa ne güzel yarın sabah bende arıcam bakalım kısmet vardır bir hayır diyelim
inşAllah hakkımızda hayırlısı olsun Allah razı olsun yarın biraz daha araştırıcam nasipte varsa buluruzİnşallah sizde bulursunuz yorulmadan sürecinizde güzel geçsin inşallah çevre illere tüp bebek merkezlerine yakın eczanelere sorun buyum hastanelerin yakinlarindaki eczaneleri arayın mutlaka bulursunuz inşallah iğneleri ilaçları bulmak çok daha stresli
Merhaba benim elimde duruyor ayın 30unda açıldı kullanildi 50 ml 4 gün vuruldum sonrasında iptal oldu kalani duruyor siz nasıl alabilirsiniz ben Bursa'da yaşıyorum gelip alabilcekmisiniz ücreti mukabilinde verebilirim eğer alırsanızmerhabalar tüp bebek tedavisi görücem ama istanbul çevresinin her yerine baktım bulamadım elinzde gonal f 450 varmı acaba çaresiz arıyorum ya