Gonal f 450

Bn tüp bebek yaptircam inşallah sllah nasip ederse daha dün görüştüm doktorla bugün gonal f başladım hakkimizda hayırlısı inşallah benm iki tupumde laparaskopiyle alınmıştı Şubat ayinda

Zaten bide gonapeptyl kullanıyorum delik deşik olcam anlaşılan eczacıya sorup 900 diyim bakalım ne diycek
Gonapeptyli gonal f İle bırlıkte mı kullanıyorsunuz? Ben 1 enjektor Gonapeptyli ovitrelle İle bırlıkte catlatma ıgnesı gunu yaptım sadece.. Gonal f Pen alın doz ayarlaması var, kolaylık olur sıze

Arkadaşlar merhaba. Ben gonal f aldım 1 hafta önce. Henüz açılmadı. Adeti bekliyorum. Eczacı bana dolaba koy falan demedi. Oda sıcaklığında duruyor 1 haftadır. Bozulmuş mudur? Çok stres oldum şu an. İlk kez aşılama yapılacak.

Bende dün aldm ama eczacım içine soğuk az buzlu katman koymuş bozulur hemen dolaba koy gidince dedi istersen eczaneye yada doktora Bi sor öyle kullan

Sordum doktora gittiğimde, zaten ilk iğneyi onlar yaptı. Toz çözelti şeklinde bendeki. Dolaba koymaya gerek yok dediler. Ama açıldıktan sonra dolaba koydum. Pazartesi muayene olacağım. Yumurta gelişimine bakılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…