Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet Pen ler iyi diğer turlu zorlandım ben, merıonal toz oluyor kendin hazırlıyorsun, hava kalıyor ıcınde tupe bosalttım fıskırdı, rezıl oldum vurana kadar, gonalf ın gozunu seveyim ya
Arkadaşlar merhaba. Ben gonal f aldım 1 hafta önce. Henüz açılmadı. Adeti bekliyorum. Eczacı bana dolaba koy falan demedi. Oda sıcaklığında duruyor 1 haftadır. Bozulmuş mudur? Çok stres oldum şu an. İlk kez aşılama yapılacak.
Arkadaşlar merhaba. Ben gonal f aldım 1 hafta önce. Henüz açılmadı. Adeti bekliyorum. Eczacı bana dolaba koy falan demedi. Oda sıcaklığında duruyor 1 haftadır. Bozulmuş mudur? Çok stres oldum şu an. İlk kez aşılama yapılacak.
Sordum doktora gittiğimde, zaten ilk iğneyi onlar yaptı. Toz çözelti şeklinde bendeki. Dolaba koymaya gerek yok dediler. Ama açıldıktan sonra dolaba koydum. Pazartesi muayene olacağım. Yumurta gelişimine bakılacak.