Merhaba bende bu ay gonal f ye başlıcam acaba sizin sonucunuz ne oldu?Merhabalar kızlar
gonal-f 50 doz olacak şekilde kullandım
sağ yumurtalığım da 21 cm büyüme olmuş
aynı gün ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım
sağ yumurtalık tüpllerimde biraz sıkıntı var doktorum isterseniz bu ay aşılama yapmayalım kendiniz deneyin dedi bizde kabul ettik
ovitrellenin üstünden 1 hafta geçti
yani özetle gonal-f + çatlatma iğnesi+ ilişki sonrası gebe kalan var mı?
Merhabalar bende sağ yumurtalığımda yumurta çok güzel gelişmiş ama maalesef o kısımda tüplerimde sıkıntı olduğu için doktor bu ay kendiniz deneyin dedi olmazsa tekrar gonal-f aşılama dedi yani sonuç negatif bugün duphaston bitecek haftaya tekrar doktora gideceğim duruma göre tekrar gonal-f ye başlayacağım soldan yumurta gelişirse aşılama olacakMerhaba bende bu ay gonal f ye başlıcam acaba sizin sonucunuz ne oldu?
Hmm anladım hep birlikte güzel sonuçlar alırız inşallahMerhabalar bende sağ yumurtalığımda yumurta çok güzel gelişmiş ama maalesef o kısımda tüplerimde sıkıntı olduğu için doktor bu ay kendiniz deneyin dedi olmazsa tekrar gonal-f aşılama dedi yani sonuç negatif bugün duphaston bitecek haftaya tekrar doktora gideceğim duruma göre tekrar gonal-f ye başlayacağım soldan yumurta gelişirse aşılama olacak
inşallahHmm anladım hep birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah
Merhaba, siz başladınız mı? Ben de bu ay başladım süreciniz nasıl geçiyor?Merhaba bende bu ay gonal f ye başlıcam acaba sizin sonucunuz ne oldu?
Evet iğnelerimi kullandım perşembe günü çatlatma iğnesini vuruldum cumartesi akşam da progestana başladım şuan beklemedeyimMerhaba, siz başladınız mı? Ben de bu ay başladım süreciniz nasıl geçiyor?
Kaç mm olmuştu yumurtanız ?Evet iğnelerimi kullandım perşembe günü çatlatma iğnesini vuruldum cumartesi akşam da progestana başladım şuan beklemedeyim
Ya maalesef onu bilmiyorum doktorum tam olarak şu kadar yumurtan var şu büyüklükte demedi sadece ilk kontrole gittiğimde 3 gün daha vur iğneyi gel dedi 2. Gittiğimde yarın öğlen vur dedi Progestan verdiKaç mm olmuştu yumurtanız ?
Aaaa ilk defa duyuyorum böylesini. Ben olsam çok meraklanırdım. Neyse en azından stresiniz olmaz. Hayırlısı olsun inşallahYa maalesef onu bilmiyorum doktorum tam olarak şu kadar yumurtan var şu büyüklükte demedi sadece ilk kontrole gittiğimde 3 gün daha vur iğneyi gel dedi 2. Gittiğimde yarın öğlen vur dedi Progestan verdi
Amin inşallahAaaa ilk defa duyuyorum böylesini. Ben olsam çok meraklanırdım. Neyse en azından stresiniz olmaz. Hayırlısı olsun inşallah
Ben gonal f 75mg kullandım 6 doz aldım 18.5 iken yumurta çatlatma iğnesi verdi doktor bu gece 12 de vuracağım sonrası nasip artık diyelimAmin inşallahSiz neler yaptınız ne kullanıyorsunuz
Hadi hayırlısı bakalım bende perşembe öğlen vurdum çatlatma iğnesini şuan beklemedeyimBen gonal f 75mg kullandım 6 doz aldım 18.5 iken yumurta çatlatma iğnesi verdi doktor bu gece 12 de vuracağım sonrası nasip artık diyelim
Sizin neyiniz vardı ? Pco var mıydı ?Hadi hayırlısı bakalım bende perşembe öğlen vurdum çatlatma iğnesini şuan beklemedeyim
Yok hayır hormonlar da temiz pcos falan da yok normalde klomen falan denedim doktor iğne deneyelim dedi bu ay gonalf kullandım çatlatma iğnesini vurdum bide progestan fitil verdi işteSizin neyiniz vardı ? Pco var mıydı ?
Hadi hayırlısı olsun inşallahYok hayır hormonlar da temiz pcos falan da yok normalde klomen falan denedim doktor iğne deneyelim dedi bu ay gonalf kullandım çatlatma iğnesini vurdum bide progestan fitil verdi işte
Aminn sizin neyiniz vardıHadi hayırlısı olsun inşallah
Benim pco var fakat hormonlarım gayet iyi çok şükür düzenli adet görüyorum daha önce letu ve klomen kullandım ama zamanı değilmiş demek ki 3 yıl oldu tutmadı ara verdim bir ara şimdi bir daha başladım doktor gonal f ile başladıAminn sizin neyiniz vardı
Hmm anladım siz sadece iğne mi kullanıyordunuz aşılama falan mıydıBenim pco var fakat hormonlarım gayet iyi çok şükür düzenli adet görüyorum daha önce letu ve klomen kullandım ama zamanı değilmiş demek ki 3 yıl oldu tutmadı ara verdim bir ara şimdi bir daha başladım doktor gonal f ile başladı
Sadece iğne kullandım doğal yolla olmasını bekleyeceğiz aşılamaya falan gerek kalmaz inşallahHmm anladım siz sadece iğne mi kullanıyordunuz aşılama falan mıydı