- 1 Ağustos 2022
- 34
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi AytenHuseynzade998
-
Bende kullandım ben pkos hastasıyım benim negatifle sonuçlandi ama iğne iyi geldi bana. Günlük kaç ml kullanıyorsun nasıl kullanıyorsunMerhabalar, sizlerin yardımına ihtiyacım var. Ben borderline tümörden (yumurtlık kisti) emeliyyat oldum.AMH deyerim 0.18 Doktorum bana Gonal F-450 pen önerdi bana. 5 gün yazmış doktor ilacı 3 gündür kullanıyorum göbekden yalnız doğru kullanıp kullanmadığımdan emin deyilim. Gonal F 450 ile gebe kalan varmı? 5aylık evliyim çok korkuyorum.Bana yardımçı ola bilirmisiniz lütfen?
Merhaba bende kullandım günde 112.5 ml vuruyordum. Sizin amh değeriniz düşükse dozunu yükseltmek gerekmezmi bana biraz az geldi açıkçası. Ama sadece gonal f kullanmadım ben menapordu sanırım o iğneden de kullandım eş zamanlı. Size sadece gonal f mi verdi doktorunuzÇok teşekkür ederim yazdığınız için.Gonal F-450 75ml etdiyi için doktorum güne 10 ml kullanmalı olduğumu söyledi.İğne size nasıl iyi geldi?AMH deyerim düşük ((( bebeyim olmuyacak deye çok korkuyorum
Merhaba evet yalnız gonal f-450 kullanmamı söyledi doktorum. o bende nasıl etki yaradacak bilmiyorum .Gonal f-450 75 ml olduğu için 5 gün boyunca her gün 10ml 5günün sonunda 50ml kabul etmiş oluyo bünyemMerhaba bende kullandım günde 112.5 ml vuruyordum. Sizin amh değeriniz düşükse dozunu yükseltmek gerekmezmi bana biraz az geldi açıkçası. Ama sadece gonal f kullanmadım ben menapordu sanırım o iğneden de kullandım eş zamanlı. Size sadece gonal f mi verdi doktorunuz
İnşallah iyi sonuçlar alırsınızMerhaba evet yalnız gonal f-450 kullanmamı söyledi doktorum. o bende nasıl etki yaradacak bilmiyorum .Gonal f-450 75 ml olduğu için 5 gün boyunca her gün 10ml 5günün sonunda 50ml kabul etmiş oluyo bünyem
Peki sizde AMH düşüklüğü var mıydıİnşallah iyi sonuçlar alırsınız
Ama sadece gonal f kullanmanıza şaşırdım. Ben hem menapur hem gonal f hemde klomen kullandım. 16 yumurtam oluşmuştu 5 tanesi döllendi 3 tanesi 3.güne kaldı sonra transfer oldu.
İnşallah sizin yumurtalarda güzel büyür güzel sonuçlar alırsınız
Hayır yoktuPeki sizde AMH düşüklüğü var mıydı
Merhaba 75 mlde küçük şişe kaç gün gittiÇok teşekkür ederim yazdığınız için.Gonal F-450 75ml etdiyi için doktorum güne 10 ml kullanmalı olduğumu söyledi.İğne size nasıl iyi geldi?AMH deyerim düşük ((( bebeyim olmuyacak deye çok korkuyorum
Canım sen günde kaç ml kullanıyordun?Bende kullandım ben pkos hastasıyım benim negatifle sonuçlandi ama iğne iyi geldi bana. Günlük kaç ml kullanıyorsun nasıl kullanıyorsun
Günde kaç ml vuruldun amh, fsh kaçtı?Brn kullandım faydası olmadı
Yumurta takibi mi canım? Fsh kaçtı?Çok teşekkür ederim yazdığınız için.Gonal F-450 75ml etdiyi için doktorum güne 10 ml kullanmalı olduğumu söyledi.İğne size nasıl iyi geldi?AMH deyerim düşük ((( bebeyim olmuyacak deye çok korkuyorum
Tüp için?İnşallah iyi sonuçlar alırsınız
Ama sadece gonal f kullanmanıza şaşırdım. Ben hem menapur hem gonal f hemde klomen kullandım. 16 yumurtam oluşmuştu 5 tanesi döllendi 3 tanesi 3.güne kaldı sonra transfer oldu.
İnşallah sizin yumurtalarda güzel büyür güzel sonuçlar alırsınız
Sıkıntı neydi bu tedavi oldu?Hayır yoktu
Ben 8 gün boyunca 37.5 ml 3 gün de 50l kullandım. Yumurtama olmuyordu Gonal f 450 yumurtalarimi güzel geliştirdiCanım sen günde kaç ml kullanıyordun?
Iğne ne açıdan iyi geldi?
Merhaba canım benim fsh testim olmadı.Yalnız prolaktin, amh ,insulin, tsh testleri oldu amh düşük çıkdıYumurta takibi mi canım? Fsh kaçtı?
benim 1yumurtam oluşdu.10cu günümde çatladı şimdi progestan yazmış doktorumBen 8 gün boyunca 37.5 ml 3 gün de 50l kullandım. Yumurtama olmuyordu Gonal f 450 yumurtalarimi güzel geliştirdi
Progestan bebeğin tutunması için düzenli kullan inşallah karşılığını alırsınbenim 1yumurtam oluşdu.10cu günümde çatladı şimdi progestan yazmış doktorum
Tüp için?
Evet tüp bebek canım.Sıkıntı neydi bu tedavi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?