Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar yarın gonal f 450 kullanmaya başlıcam gonal la hamile kalan var mı kacıncı ayda kaldınız 750 TL ye aldım bir kutuyu acaba 6 gün için bir kutu yeterlimi yarın kaç ml kullanmam gerek doktor arıyıp söylicekmiş. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
merhabalar ben 150 ml ile başladım sanırım size düşük doz ile başlatacak muhtemelen çünkü 1 ay kullanıma göre yazıyor hocalar İğneler açıldıktan 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyormuş. Fazla yazarlar ama Eksik de bırakmazlar.
Merhaba arkadaşlar yarın gonal f 450 kullanmaya başlıcam gonal la hamile kalan var mı kacıncı ayda kaldınız 750 TL ye aldım bir kutuyu acaba 6 gün için bir kutu yeterlimi yarın kaç ml kullanmam gerek doktor arıyıp söylicekmiş. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?