- 24 Nisan 2016
- 70
- 86
-
- Konu Sahibi moonlight23
Merhaba, hala duruyor mu acaba? Ben almak isterim mümkünse.Merhaba , gonal f 300 9 kutu var bende de, ovitrellede 7 kutu İstanbul avrupa yakasındayım dolapta muhafaza ettim buzla teslim edeceğim mesaj atabilirsiniz
Ben Ankaradayım bana ilaçları gönderebilir misiniz? Çok ihtiyacım var. Bu 4. Tedavim olacak. İlaç almak çok zorlaştı gerçekten. Lütfen yardımcı olursanız sevinirimMerhaba , gonal f 300 9 kutu var bende de, ovitrellede 7 kutu İstanbul avrupa yakasındayım dolapta muhafaza ettim buzla teslim edeceğim mesaj atabilirsiniz
Bana 3 tanesini yollama imkanınız varmi ben kargosunu karsilayacagimMerhaba , gonal f 300 9 kutu var bende de, ovitrellede 7 kutu İstanbul avrupa yakasındayım dolapta muhafaza ettim buzla teslim edeceğim mesaj atabilirsiniz
Acil cevap yazmanız mumkunmu 3 kutusunu bana yollama sansiniz varmi ben kargosunu karsilayacagimMerhaba , gonal f 300 9 kutu var bende de, ovitrellede 7 kutu İstanbul avrupa yakasındayım dolapta muhafaza ettim buzla teslim edeceğim mesaj atabilirsiniz
Merhaba acaba duruyor mu ilaçlar benim ihtiyacım var almak isterim mümkünseElimde gonal f ve meriofert 150 mevcut
Merhaba ilaçlarınız duruyor mu acabaMerhaba , gonal f 300 9 kutu var bende de, ovitrellede 7 kutu İstanbul avrupa yakasındayım dolapta muhafaza ettim buzla teslim edeceğim mesaj atabilirsiniz
S Sirlardunyasi canim bir gorus istersenMerhaba elimde 3 adet son kullanma tarihi 4/24 olan gonal f 300 var Avrupa yakasındayim
Ben Bayadır arıyorum durumum yok baslayamadım Allah rızası ıcın bana verecek olan varmıMerhabalar. Daha önceki tedavimden elimde 5 adet gonal f 300 mevcut (skt 04/24) yeni tedavimde pergoveris 150 ilacı kullanılacağından elimdeki bu 5 adet gonal f 300 (hazır kalem) ilacını 2 kutu pergoveris (150) ilacı olan veya temin ederim diyen biri ile değiştirmek istiyorum. İhtiyacı olan ve yardımcı olmak isteyenlere İzmir ve Denizli de elden teslim edebilirim.
VerıldımıElimde gonal f ve meriofert 150 mevcut
Ya benim çok ıhıyacım varElimde gonal f ve meriofert 150 mevcut
Verildimi ben bayadır arıyorumMerhaba elimde 3 adet son kullanma tarihi 4/24 olan gonal f 300 var Avrupa yakasındayim
Benim o kadar ıhtıyacım varkı duacınız olurum gerçekten gonal f yüzünden baslayamadım rıcamla verenılırmısınıMerhabalar. Daha önceki tedavimden elimde 5 adet gonal f 300 mevcut (skt 04/24) yeni tedavimde pergoveris 150 ilacı kullanılacağından elimdeki bu 5 adet gonal f 300 (hazır kalem) ilacını 2 kutu pergoveris (150) ilacı olan veya temin ederim diyen biri ile değiştirmek istiyorum. İhtiyacı olan ve yardımcı olmak isteyenlere İzmir ve Denizli de elden teslim edebilirim.
Ücret istiyor musunuz2 tane 300 luk 1 tane 450 lik var elimde