- 12 Ağustos 2020
- 199
- 192
- 23
Anladım, bana adet ol gel 2. Günü bakalım dedi. Daha sonra film ve iğne için plan olacak sanırım. Sizde klomen işe yaramış mıydı ? Bir de umarım sonuç alırsınız perşembe günü bizi de haberdar edin lütfenÇektirdim canım ben doktorumun dediği yerde çektirdim fulya açık emar diye bir kurum ücreti 670₺ civarıydı uyuşturulma olmuyor burada ama tamamen ağrısız acısız çok memnun kaldım tavsiye ederim
Sizde mi iğne ile yumurta büyütmeye geçtiniz benim 2. Günüm iğnemi vurdum perşembe kontrole gidicem :)
Cewap yazmistim ama gitmemis galiba ya da ben göremiyorum anlamadim şuan canimCanım bana gonalf 450 verdi
MErak ettiğim şu hani yumurtam büyümezse yine bu iğne üzerinden mi gidilecek 450 olan kutu şuan 2 adet yoksa bu iğnenin 500 ü var mı bir daha alacak mıyım yoksa doz yükselse bile gonalf 450 paketi üzerinden mi yükselecek
Ben bugün akşam başlıyorum adetimin 3.günü 4 gün kullan gel dedi 50ml
Rabbim hepimiza hayırlı haber vermeyi nasip etsinn
Canım hsg sonucunda ne yaziyodu senin. Tuplerle ilgili. Bende sag tüp de geçiş net izlenmektedir. Sol tüp de gecis net izlenememektedir yaziyo. Doktorum o zamnlar tikalımı diye sordugumda yok degil sadece gecen net izlenmiyo dmisti. Bu ay da buyuyen yumurtam sol yumurtalkta ve tikali gibi demisti. Aklma takldi sende ne yaziyo sonucndaÇektirdim canım ben doktorumun dediği yerde çektirdim fulya açık emar diye bir kurum ücreti 670₺ civarıydı uyuşturulma olmuyor burada ama tamamen ağrısız acısız çok memnun kaldım tavsiye ederim
Sizde mi iğne ile yumurta büyütmeye geçtiniz benim 2. Günüm iğnemi vurdum perşembe kontrole gidicem :)
Eve geçince atıcam canım ama tıkalı çıkmadı bendeCanım hsg sonucunda ne yaziyodu senin. Tuplerle ilgili. Bende sag tüp de geçiş net izlenmektedir. Sol tüp de gecis net izlenememektedir yaziyo. Doktorum o zamnlar tikalımı diye sordugumda yok degil sadece gecen net izlenmiyo dmisti. Bu ay da buyuyen yumurtam sol yumurtalkta ve tikali gibi demisti. Aklma takldi sende ne yaziyo sonucnda
Teşekkürler canım aynı saatde vuruyorum büyümezse de doz arttıracam bakaljmCewap yazmistim ama gitmemis galiba ya da ben göremiyorum anlamadim şuan canimşöyle söyliyim ayni igne üzerinde doz artirma yapiliyo. Yani 450 kullaniyosun 500 e geçmiyorsun. 450 50 ile basladin buyume yeterli tamm dewam ediyosun ayni doz. Yok buyume yeterli degil o zamn 450 75 yapiyo ya da 450 125 yapiyo gibi oluyo doz ayarlama. Ben adetin 1. Günü baslamstim yumurtlama gününe kadr anca buyutebildim 75 ve 125 ml ile bir de ayni saatte vurulmaya özen göster ignelerini canım
Hadi ins. Büyür canim. Bende de tıkalı yazmıyo net izlenememektedir yazıyo ona takıldım biraz . Doktor da tıkalı demedi cnku çektiği zaman. Ama smdi boyle diyince şaştim ondan sana sordum. Sende de net izlenmistir mi yaziyo yoksa aciktır flan mi yaziyo. Musait oldugunda yazarsan sewinirim canm sağolTeşekkürler canım aynı saatde vuruyorum büyümezse de doz arttıracam bakaljm
Hadi ins. Büyür canim. Bende de tıkalı yazmıyo net izlenememektedir yazıyo ona takıldım biraz . Doktor da tıkalı demedi cnku çektiği zaman. Ama smdi boyle diyince şaştim ondan sana sordum. Sende de net izlenmistir mi yaziyo yoksa aciktır flan mi yaziyo. Musait oldugunda yazarsan sewinirim canm sağol
Sagol canm. Bende bu kadr ayrinti bile yazmiyo. Sozde kendi doktorum cektiKuzum ben de böyle yazıyor
Kac yumurtan olusmus canim hic mi belli büyüklüğe gelmemiş. Mesela 7 8 cm flan olmamışmı hic. Kücuk de olsa olusmaya baslamasi lazmKızlar bugün kontrole gittim 4 gün gonalf450 50 ml kullanmıştım büyümemiş yumurtam 75ml çıkardı Pazartesi tekrar gidicem
Hic bozma moralini daha günun var büyür ins canm.gittiginde sor sen kac olduğunu. Valla ben hiç bisey yapmadm canm 16 günde flan anca büyüdü benimde.bence kullandgmz hormon zaten baska bisey karıştırma derim ben ters etki etmesin bide.Bilmiyorum ki sormadım sadece yumurtan büyümemiş dedi 75 e yükseltti sizce neler yapayım ya büyümesini destekleyecek moralim çok bozuldu doz yükselince büyür mü acaba
Her zaman canm. Kime kimin duası kabul olur bilinmez. Kendim kadr her isteyene de dua ediyorum hepSen kaç ml kullandın canım çok sağol dua et bana da
Ins canim doz artsa da artmasa da buyur insCANım konuştuğum kişilerin hepsi 3. Günü başlamış bilemedim valla ben 50 ile başladım şuan 75 büyümezse 125 yapar herhalde inşallah büyür o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?