• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 300 kullanmaya başladım🍀

Merhaba kızlar, normalde bu siteye girip okurum ama üye olmak hiç aklıma gelmezdi. Meğer böyle bir arayışa girince farklı kişilerin de deneyimlerini merak ediyormuşsun🥴 Ben 1,5 yıllık evliyim. Ancak adet düzensizliğim var. Dolayısıyla yumurtlama problemim de var. 2 ay doktorum klomen kullandırdı. Yumurta büyümesini geçtim yumurtlamadım bile😔 Üstelik yan etki yaptı ve gözlerimde ilacı kullanırken görme problemim oldu. Bana senin bu ilaca karşı direncin var diyen doktorum iğne tedavisine geçelim dedi. Ancak öncesinde rahim filmi çektirelim diyor. Biraz moral bozucu. Bu durumu yaşayıp iğneden sonuç alan var mı? Bir de doktorumun özel muayenehanesi var üniversiteden rapor alma durumumuz olur mu iğneler için. Bu arada 27 yaşındayım.
merhabalar evet bende aynı sekilde üye oldum birkaç ay önce🙈 çok geçmiş olsun hiç duymamıştım böyle bir yan etki. rahim filmi mantıklı çünkü tüplere bakmak önemli orda bi sorun varsa diğer şeyler için uğraşıp zaman kaybedebilirsiniz yaptırıp rahat edin😊 ve iğnelerin çok etkili olduğunu söylüyorlar bende ilk defa yumurta gelişti bi yerden sonra malesef durdu gelişme ama iğneden değil benden kaynaklı oldu bu tabi.. inşallah size şifa olur🙏 heyet raporundan bahsediyorsanız 3 yıldır gebelik olmaması veya eş durumunda sıkıntı olması halinde verdiklerini söyledi doktorum bana

merhabalar evet bende aynı sekilde üye oldum birkaç ay önce🙈 çok geçmiş olsun hiç duymamıştım böyle bir yan etki. rahim filmi mantıklı çünkü tüplere bakmak önemli orda bi sorun varsa diğer şeyler için uğraşıp zaman kaybedebilirsiniz yaptırıp rahat edin😊 ve iğnelerin çok etkili olduğunu söylüyorlar bende ilk defa yumurta gelişti bi yerden sonra malesef durdu gelişme ama iğneden değil benden kaynaklı oldu bu tabi.. inşallah size şifa olur🙏 heyet raporundan bahsediyorsanız 3 yıldır gebelik olmaması veya eş durumunda sıkıntı olması halinde verdiklerini söyledi doktorum bana
Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım işe yarar bu sefer çünkü biraz yıpratıcı bir süreç. Umarım bekleyen herkes kavuşur muradına. Ben zaten rapor için şartları sağlayamam sanırım. :/

Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım işe yarar bu sefer çünkü biraz yıpratıcı bir süreç. Umarım bekleyen herkes kavuşur muradına. Ben zaten rapor için şartları sağlayamam sanırım. :/
Rica ederim canm.tabi ki hem maddi hem manevi yıpratıyor malesef.bllli olmaz sen sor yine de hpsini karsılamasa da 1 2 belki karsılar eşiniz calısiyosa cıkar belki . Benim o yuzden cikmadı cnku🤔

Rica ederim canm.tabi ki hem maddi hem manevi yıpratıyor malesef.bllli olmaz sen sor yine de hpsini karsılamasa da 1 2 belki karsılar eşiniz calısiyosa cıkar belki . Benim o yuzden cikmadı cnku🤔
Ben de çalışıyorum, akademisyenim. Sigorta problemim yok ana hangi kriterlerde karşıladığını bilmiyorum. Çünkü duyduğuma göre tanesi 600 TL civarıydı. 😕 kaç iğne gerekecek o da belli değil 😕

Şifa olur inşallah. Aminn hepimiz bir an önce kavuşalım bebişlerimize💕 kesinlikle yıpratıcı bir süreç ama ya sabır..

Öncelikle merhaba canim. Benim de adet düzensizligim var yumurta tembelliğim de tabi yumurtalarım olusuyor ama buyumuyodu malesef. 5 ay klomen kullandım 1 ay kist olusturdu 1 ay da 1 yumurta buyuttu o ay catlatma ignesi oldum ve tutmadı😥 6 aydan sonra klomen önerilmedgi icin igne ile buyutelim dedi doktorum. Gonal d 300 5 kutu aldım 75 be 125 ml olarak 14 gun falan kullandım. 1 yumurtam büyüdü yarın catlatma ignesi olucam yine. Bakalm nasip artk 🙏 rapor konusunda da dewlet hepsini karsılamıyo dedi eczane bize eşim de calışmadgi icin cikaramadık biz rapor. 5 kutu igneye 2.500 tl verdik. Sen yine sor doktoruna rapor cikarma durumunu cikarsan da kac taneye kadr dewlet karşılıyor ögren. Igne tedawisi masraflı garanti olmasi açısından hsg mantikli. Benimde basladgim zamanlarda cekilmsti hsg. Senin icin hsg ve hormon tahlillerin esin icin de sperm testini yaptrip başlamak sizin icin avantaj olur. Ne var ne yok bilirseniz daha düzgün bir tedawi izlersiniz daha sağlıklı olur. Ins en kısa zamnda rabbim sana da bana da her isteyene de güzel haberler almayı nasip eder 🌼
Merhaba, yeni okudum bu mesajı sanırım siteyi kullanmayı henüz öğrenememişim. Senin de zorlu bir süreç olmuş. Umarım senden güzel haberler alırız🥰 Ben de dediğin gibi hormon tahlili, eşimin kontrolü falan yapıldı bunlarda bir sıkıntı yok dedi. Yumurta sayımın da iyi olduğunu söyledi. Tek problem söktürücü olmadan adet olamamam. Dolayısıyla yumurtlamıyorum da. Doktorum söktürücü olurken adet olursan zaten olacağın varmış demişti. Her ay söktürücü bittikten sonra oluyordum. Ama bu ay izin almıştım kafam rahatladı ondan dolayı mı bilmiyorum 1 tane hapı içtim adet oldum hapı bıraktım. Kendiliğinden oldu yani. Bu ay yumurta oluşmuş olabilir mi diye sordum dr a sen bana adet olunca gel dedi. Yumurta olmuş da olabilir olmamış da dedi. Umarım bu ay kendiliğinden hamile kalmışımdır da hiç bir şeye gerek kalmaz . Dua Ediyorum 🤲

Merhaba, yeni okudum bu mesajı sanırım siteyi kullanmayı henüz öğrenememişim. Senin de zorlu bir süreç olmuş. Umarım senden güzel haberler alırız🥰 Ben de dediğin gibi hormon tahlili, eşimin kontrolü falan yapıldı bunlarda bir sıkıntı yok dedi. Yumurta sayımın da iyi olduğunu söyledi. Tek problem söktürücü olmadan adet olamamam. Dolayısıyla yumurtlamıyorum da. Doktorum söktürücü olurken adet olursan zaten olacağın varmış demişti. Her ay söktürücü bittikten sonra oluyordum. Ama bu ay izin almıştım kafam rahatladı ondan dolayı mı bilmiyorum 1 tane hapı içtim adet oldum hapı bıraktım. Kendiliğinden oldu yani. Bu ay yumurta oluşmuş olabilir mi diye sordum dr a sen bana adet olunca gel dedi. Yumurta olmuş da olabilir olmamış da dedi. Umarım bu ay kendiliğinden hamile kalmışımdır da hiç bir şeye gerek kalmaz . Dua Ediyorum 🤲
Bende normal de ilac ile düzenli adet olurdum bu ay bayram zamanina denk gelcek doktora gidemem diye icmemistim ilacmi gununde kendisi gelmisti 🙄 aklimzdaki dusunceyle de baglantili sanirim bekleyince gelmiyo beklemedikmi günü saşmıyo 😊 ins hamilesindir🍀 cabalayan bir kadin daha mutlu sona ulaşır umarım🌼🐞

Bende normal de ilac ile düzenli adet olurdum bu ay bayram zamanina denk gelcek doktora gidemem diye icmemistim ilacmi gununde kendisi gelmisti 🙄 aklimzdaki dusunceyle de baglantili sanirim bekleyince gelmiyo beklemedikmi günü saşmıyo 😊 ins hamilesindir🍀 cabalayan bir kadin daha mutlu sona ulaşır umarım🌼🐞
Haklısın sanırım bekleyince olmuyor, beklememek lazım. Biraz oluruna bırakabilsek... 🥴

Bayanlar selam bir şey soracaktım doktorum bugün gonal-f 450 75 ml verdi günlük 50 ml ile başlıcam yarın akşam sizce dozu düşük mü bir de eğer bu şekilde olmazsa yüksek doza geçeriz dedi yeni ilaç mı alıcam yoksa bu iğne ile mi doz artacak yeni ilaca para verecek miyim bilgisi olan var mı?

Bayanlar selam bir şey soracaktım doktorum bugün gonal-f 450 75 ml verdi günlük 50 ml ile başlıcam yarın akşam sizce dozu düşük mü bir de eğer bu şekilde olmazsa yüksek doza geçeriz dedi yeni ilaç mı alıcam yoksa bu iğne ile mi doz artacak yeni ilaca para verecek miyim bilgisi olan var mı?
Merhaba canm. 1 kutu mu ilac aldın sen suan. Bu 450 ml bitene kadr aynı igneyi kullanıcaksın. Doz arttirldiginda biterse igne ya da yetmezse ewet tekrr alıcaksin para verip yumurtan buyuyene kadr. Dozu da düşük degil boyle basliyolar doktorlar. Eger fazla baslarlarsa ymurta fazla buyur ve tedaviyi yarım bırakmak zorunda kalrlar.o yuzden normal.zaten 3 4 günde cagirir kontrle takip eder.adetinin kacnci gunu yarin. Ben ilk gün baslamstım mesela.Ben gonal f 300 almstm 5 kutu. 75 ile basladım sonra 125 oldu sonra 1 yumurtam buyudu ve 200 ml kaldi 1 ignemden. Sen kontrollere gittikce belirlenecek bisey yani canm 🌼

Canım bana gonalf 450 verdi
MErak ettiğim şu hani yumurtam büyümezse yine bu iğne üzerinden mi gidilecek 450 olan kutu şuan 2 adet yoksa bu iğnenin 500 ü var mı bir daha alacak mıyım yoksa doz yükselse bile gonalf 450 paketi üzerinden mi yükselecek
Ben bugün akşam başlıyorum adetimin 3.günü 4 gün kullan gel dedi 50ml
Rabbim hepimiza hayırlı haber vermeyi nasip etsinn

Arzu hanım siz rahim filmi çektirmiş miydiniz? Ben henüz iğneye geçmedim regli bekliyorum o sebeple sorunuza soruyla cevap vermiş gibi oldum. Eğer çektirdiyseniz nerede ve nasıl çektirdiğiniz ile ilgili deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 🥰

Çektirdim canım ben doktorumun dediği yerde çektirdim fulya açık emar diye bir kurum ücreti 670₺ civarıydı uyuşturulma olmuyor burada ama tamamen ağrısız acısız çok memnun kaldım tavsiye ederim
Sizde mi iğne ile yumurta büyütmeye geçtiniz benim 2. Günüm iğnemi vurdum perşembe kontrole gidicem :)

Back