• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 300 kullanmaya başladım🍀

.selam canım hayırlısı olsun öncelikle sağlıkla kucağına al bebeklerini . Benimde aynı sorunum var yumurtam çok gelişme yok. Bu ay iğne dozu yükselterek denicez nasipse doktorum ikiden fazla yumurta gelişirse tüp bebek yapalım dedi yaşım 25 . Duruma göre karar vericez yumurta sayısına göre Allah yardımcımız olsun. Nolur bizlere de dua et
İnşallah canım sende hamile kalıp sağlıcakla kucağına alırsın bebislerini. Daha yasin çok genç bende 27 yaşındayım tüp bebek biraz zorlu süreç bide genelde ilki tutmuyor diyolardi benimde ilki tutmadı sonra rahim cizdirme operasyonu oldum covid girdi tedaviler durduruldu falan ama yeterki inanmakdan vazgeçme skntilar hamile kaldikdan sonrada bitmiyor kese varmı kalp atışı varmı falan diye bu süreçte güçlü olmalisin

Aynn canm bende de baska yumurtalar da var dedi ama 2 tanesi istenilen buyuklükte demisti. Yarın kontrolde ins benimde buyumuslerdir🙏 senin 2 gün 112.5 ile 13.5 olmus ben 125 ml 4 gün vurdum ins benim yumurtalarım da büyümüştür yaa😍 senn adına cok sewindim canm hadi ins hayırlı haberlere🐞
büyümüştür tabi Allahın izniyle😍 çok teşekkür ederim inşallah güzel gelişmelerimizi paylaşalım buradan🙏

ben aslında geçen sene rahim filmi çekindim gebelik olmuştu ekim ayında 36 haftalıkken kaybettim :KK43: 9 aydrı hiç korunmadığım halde olmadı..femara iyi diyolar yumurta gelişimi için regl olursam gidicem doktora inşalllah en kısa sürede güzel haberleriş alırız ikimizde :KK200:
Üzüldüm canm😯 rabbim sabır versin. En kısa zamanda yine güzel haberler almayı nasip etsin ins. Ben hic kullanmadım o yüzden bi bilgim yok canm ne desem bos😯

Bende günde 4 adet klomen kullandım benim de olmadı canım ilaç etkisi az geldi bende de. Bu ay ilk iğne deneyimi. Esimin sperm testi benim hsg hepsi yapıldı.igne ile 9 günde 11 oldu demissin yumurtaya ama yeterli degil diye bırakmis doktorun tedaviyi onu anlamadm bi o ay neden dozu yükseltip dewam etmedi. Ben 6 gün kullandım yumurtam 8 ve 9 olmus yeterli degil dedi ve dozu yukseltti tedawiyi yarim bırakmadı. Yarin kontrlmde yine istenilen buyuklukte dgilse yine doz ayarlayıp dewam edicem. Her ay bi sans ve umut var onuda yarım bırakmasayms keske doktorun.neyse olmuş olan sıkma caninı sen bu ay ins istedgin gibi olur. Bide aşılama flan denedin mi hic direk tüp bebek knusmus doktorun ama. Yaşında sınırda degil🤔
Canım doktorum baştan savma iş yaptığı için bende memnun kalmadım normali beni ara kontrollere çağırıp yumurta boyuna bakması gerekiyordu çağırmadi . Şimdi gittiğim doktor yumurta çok olduğu için sayısı varsayım üzerine konuşuyor tüp bebekle devam edelim yani tedavi sekline göre iki yumurta gelişirse tabiki normal yolla denicez ama diyelim 8 tane gelişti diyor o zaman için de tedaviyi iptal etmeyelim diyor hayırlısı olsun inşallah hakkımızda güzel haberlerle dön inşallah 🥰

Yyyeeesss Yyyeeesss canim aşılamayı sordum ben eğer eşinde problem olsaydı aşılama derdim dedi ama şuan size aşılama yapmak gereksiz dedi normal ilişkiyle aynı sizin için aşılama dedi o yüzden de aşılama işi kaldı yani sıcak bakmıyor doktorum

Yyyeeesss Yyyeeesss canim aşılamayı sordum ben eğer eşinde problem olsaydı aşılama derdim dedi ama şuan size aşılama yapmak gereksiz dedi normal ilişkiyle aynı sizin için aşılama dedi o yüzden de aşılama işi kaldı yani sıcak bakmıyor doktorum
Anladm canm. Iyi yapmışsın doktorunu degistirmekle boswer.hadi ins güzel haberlere diyelim🙏🐞

evet yaşımız da çok yakın ben de 24 yaşındayım🤗 yumurtam 13.5 olmuş 2 gün daha iğneye devam dr büyüyecek inşallah dedi.. ilk defa başarılı olacak yumurtam allahın izniyle🤲🤦‍♀️ yumurta o kadar fazla kii ama büyüyen yumurtam 1 tane sanırım. Aminnn Allahım bu ay bize de güzel haberi almayı nasip etsin❤
2 buyuyen yumurtamdan biri büyümeye dewam etmis benim de canm 13 olmuş.morelim bozuldu biraz sewinmstim 2 yumurta diye😔 2 gün dha125 vurulcam. Ins istenilen buyuklüge gelir ya 🐞

2 buyuyen yumurtamdan biri büyümeye dewam etmis benim de canm 13 olmuş.morelim bozuldu biraz sewinmstim 2 yumurta diye😔 2 gün dha125 vurulcam. Ins istenilen buyuklüge gelir ya 🐞
İnşallah bir yumurta da olsa yeterince büyür iki güne 🙏 hiç bozma moralinii Allah nasip etsin bir yumurta yeter de artar.. Ama benim de moralim bozuldu çünkü bu 2 günde yumurtam hiç büyümemiş.. şimdi doz 150 oldu ama moral 0

İnşallah bir yumurta da olsa yeterince büyür iki güne 🙏 hiç bozma moralinii Allah nasip etsin bir yumurta yeter de artar.. Ama benim de moralim bozuldu çünkü bu 2 günde yumurtam hiç büyümemiş.. şimdi doz 150 oldu ama moral 0
Hergün 1 cm buyuyo demisti doktor bana bgun igne ile neden buyumemis ki bisey dedimi canm. Bide kac gün dha kullancan 150 olarak. Rabbim ol dedimi zaten herkeste 1 yumurtadan oluyo ama bizde tedawi olunca daha fazla umut ediyoruz sayılarda faln iste ne bileyim 😔

Hergün 1 cm buyuyo demisti doktor bana bgun igne ile neden buyumemis ki bisey dedimi canm. Bide kac gün dha kullancan 150 olarak. Rabbim ol dedimi zaten herkeste 1 yumurtadan oluyo ama bizde tedawi olunca daha fazla umut ediyoruz sayılarda faln iste ne bileyim 😔
yumurtaların çok dirençli dedi doktor da baya şaşırdı yarın inşallah büyümüş olur artık😔 3 gün daha kullandım 150 olarak bugun sonuncuyu vuruldum gerisi Allahtan artık🤲 sende durumlar nasıl gittin mi tekrar bugun var mı güzel gelişmeler🤗

Geçmiş olsun kızlar rabbim hepimize en sağlıklısından bebiş nasip etsin
Ben de 23 yaşında 1,5 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz 5 aydır tedavi görüyorum geçen ay letu kullandım yumurtam gelişmedi çok dirençli dedi adetimin 3. Günü iğneyle büyütmeyi deneueceğiz inşallah büyür çok heyecanlıyım ve korkulu..

yumurtaların çok dirençli dedi doktor da baya şaşırdı yarın inşallah büyümüş olur artık😔 3 gün daha kullandım 150 olarak bugun sonuncuyu vuruldum gerisi Allahtan artık🤲 sende durumlar nasıl gittin mi tekrar bugun var mı güzel gelişmeler🤗
Ins buyumustur canm. Bende dün gittim 1 tane yumurtam 16 olmuş. Dün ve bugün son olarak 125 vurulcam. Yarına çatlatma iğnesi olcam bakalm artk. Ama gecen sene hsg cekildigimde sol tupte gecis net sağ tüpte gecis net izlenememis yaziyodu. Dedim doktora tıkalımı diye yok geciyo ama net izlenmiyo demisti. Dun de sag yumurtan buyumus ama tüp tıkalı gibi görünüyo dedi morelimi bozdu. Madem tıkalı hsg de gördun neden düzeltmedin ya da madem sıkıntı degildi 1 senedir ugrasiyorum tam yumurtamın büyüdüğü ay bunu soylüyosan. Cok sinir oldum yani canm kafam karışık. 😢😔

Geçmiş olsun kızlar rabbim hepimize en sağlıklısından bebiş nasip etsin
Ben de 23 yaşında 1,5 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz 5 aydır tedavi görüyorum geçen ay letu kullandım yumurtam gelişmedi çok dirençli dedi adetimin 3. Günü iğneyle büyütmeyi deneueceğiz inşallah büyür çok heyecanlıyım ve korkulu..
Ins buyur canm öyle inan. Bende 5 ay klomen kullandım 5 ayda sadece 1 ay 1 yumurtam büyümüştü. Bu ay igneye gectik 1 ayumurtam gelişti yarına catlatma ignesi olcam nasip bakalm. Hem igne buyuyen yumurtayi dha kaliteli yapiyomus gebelik sansi daha yuksek oluyomus. Ki ucuz degil zaten bi zahmet de oyle olsun. Heyecan güzel ama korkma hic ignelrin kullanimi basit kendim yaptm hergün. Öyle cok cok da bi acısı yok sıkma canını. Yeter Ki sonu güzel olsun 🍀

Ins buyumustur canm. Bende dün gittim 1 tane yumurtam 16 olmuş. Dün ve bugün son olarak 125 vurulcam. Yarına çatlatma iğnesi olcam bakalm artk. Ama gecen sene hsg cekildigimde sol tupte gecis net sağ tüpte gecis net izlenememis yaziyodu. Dedim doktora tıkalımı diye yok geciyo ama net izlenmiyo demisti. Dun de sag yumurtan buyumus ama tüp tıkalı gibi görünüyo dedi morelimi bozdu. Madem tıkalı hsg de gördun neden düzeltmedin ya da madem sıkıntı degildi 1 senedir ugrasiyorum tam yumurtamın büyüdüğü ay bunu soylüyosan. Cok sinir oldum yani canm kafam karışık. 😢😔
😳😳 E rahim filmi zaten tüp tıkalıysa açmak için yapılmıyor mu aynı zamanda gerçekten çok saçma bu söylediği doktorun... Olsun o da Allahtan tam tıkalı değilmiş olur inşallah canım sen de olumlu düşün💕
bende haberler kötü.. yumurtam büyümemiş hatta kaybolmuş 😒 doktor şok ben şok.. vakit kaybetmeyip tüp bebek tedavisine başlamamı önerdi.. bu kadar yüksek doz ile bile büyümedi yumurtam resmen.. bir doktora daha danışıp tüp bebek yolu göründü bana

😳😳 E rahim filmi zaten tüp tıkalıysa açmak için yapılmıyor mu aynı zamanda gerçekten çok saçma bu söylediği doktorun... Olsun o da Allahtan tam tıkalı değilmiş olur inşallah canım sen de olumlu düşün💕
bende haberler kötü.. yumurtam büyümemiş hatta kaybolmuş 😒 doktor şok ben şok.. vakit kaybetmeyip tüp bebek tedavisine başlamamı önerdi.. bu kadar yüksek doz ile bile büyümedi yumurtam resmen.. bir doktora daha danışıp tüp bebek yolu göründü bana
Anlamak zor gercektn 😒 benim de 2 yumurtam buyurken 1 tanesi buyudu digeri küçüldü şaka gibi 🙄 tüp bebek konusunda da iyi arastr canm hayrlisi olsun inş. Onumzdki 15 gün meraklardayım bakalm artk ✌

nasıl hemen tüp bebek diyebiliyorsunuz..bende kiloluyum ve hamile kalabildim doktordan daha iyi bilemezsiniz..tanıdıgım biri 130kilo vardı doğal yolla hamile kaldı..eger ki tedavi yanıt veriyorsa denemeli..

Merhaba kızlar, normalde bu siteye girip okurum ama üye olmak hiç aklıma gelmezdi. Meğer böyle bir arayışa girince farklı kişilerin de deneyimlerini merak ediyormuşsun🥴 Ben 1,5 yıllık evliyim. Ancak adet düzensizliğim var. Dolayısıyla yumurtlama problemim de var. 2 ay doktorum klomen kullandırdı. Yumurta büyümesini geçtim yumurtlamadım bile😔 Üstelik yan etki yaptı ve gözlerimde ilacı kullanırken görme problemim oldu. Bana senin bu ilaca karşı direncin var diyen doktorum iğne tedavisine geçelim dedi. Ancak öncesinde rahim filmi çektirelim diyor. Biraz moral bozucu. Bu durumu yaşayıp iğneden sonuç alan var mı? Bir de doktorumun özel muayenehanesi var üniversiteden rapor alma durumumuz olur mu iğneler için. Bu arada 27 yaşındayım.

nasıl hemen tüp bebek diyebiliyorsunuz..bende kiloluyum ve hamile kalabildim doktordan daha iyi bilemezsiniz..tanıdıgım biri 130kilo vardı doğal yolla hamile kaldı..eger ki tedavi yanıt veriyorsa denemeli..
bu mesaj kimeydii etiket yok anlayamadım tüp bebekten en son ben bahsettim ama?

Merhaba kızlar, normalde bu siteye girip okurum ama üye olmak hiç aklıma gelmezdi. Meğer böyle bir arayışa girince farklı kişilerin de deneyimlerini merak ediyormuşsun🥴 Ben 1,5 yıllık evliyim. Ancak adet düzensizliğim var. Dolayısıyla yumurtlama problemim de var. 2 ay doktorum klomen kullandırdı. Yumurta büyümesini geçtim yumurtlamadım bile😔 Üstelik yan etki yaptı ve gözlerimde ilacı kullanırken görme problemim oldu. Bana senin bu ilaca karşı direncin var diyen doktorum iğne tedavisine geçelim dedi. Ancak öncesinde rahim filmi çektirelim diyor. Biraz moral bozucu. Bu durumu yaşayıp iğneden sonuç alan var mı? Bir de doktorumun özel muayenehanesi var üniversiteden rapor alma durumumuz olur mu iğneler için. Bu arada 27 yaşındayım.
Öncelikle merhaba canim. Benim de adet düzensizligim var yumurta tembelliğim de tabi yumurtalarım olusuyor ama buyumuyodu malesef. 5 ay klomen kullandım 1 ay kist olusturdu 1 ay da 1 yumurta buyuttu o ay catlatma ignesi oldum ve tutmadı😥 6 aydan sonra klomen önerilmedgi icin igne ile buyutelim dedi doktorum. Gonal d 300 5 kutu aldım 75 be 125 ml olarak 14 gun falan kullandım. 1 yumurtam büyüdü yarın catlatma ignesi olucam yine. Bakalm nasip artk 🙏 rapor konusunda da dewlet hepsini karsılamıyo dedi eczane bize eşim de calışmadgi icin cikaramadık biz rapor. 5 kutu igneye 2.500 tl verdik. Sen yine sor doktoruna rapor cikarma durumunu cikarsan da kac taneye kadr dewlet karşılıyor ögren. Igne tedawisi masraflı garanti olmasi açısından hsg mantikli. Benimde basladgim zamanlarda cekilmsti hsg. Senin icin hsg ve hormon tahlillerin esin icin de sperm testini yaptrip başlamak sizin icin avantaj olur. Ne var ne yok bilirseniz daha düzgün bir tedawi izlersiniz daha sağlıklı olur. Ins en kısa zamnda rabbim sana da bana da her isteyene de güzel haberler almayı nasip eder 🌼

Back