15 ağustosta sağ alttaki gömülü yirmilik dişimi ameliyatla aldırdım. 20 dk falan sürdü. 5 gün geçti ağrılarımın %90 ı geçti şişliğinde yarısından fazlası geçti. Fakat ağzımı açamıyorum bir parmak kadar açabiliyorum hiç ilerleme olmadı herşeyim düzgün konuşmam normal sadece ağzımı açamadığım için peltek konuşuyorum. Ağzımı tamamen açmam ne kadar sürer ve bu durum normalmidir. Aranızda hiç yaşayan varsa anlatabilirmi. böyle kalmasından korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gömülü yirmilik diş
- Konu Sahibi IsilAyse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
bende aynu dısımı amelıyatla aldırdım ne sıslık kaldı o kadaaar uzun sure ne de agzımda bır problem acaba canım doktor fazla mı yuklendı çene kemıgın falan yerınden oynamıs mıdır? Cenen cıkmıs olabılır bır dktra grun nrmal degıl bu kazar uzun sure bu durumlar... Ha cenen cıkmıssa da korkma abartı bısey degıl benım cenemde kucukken cıktı bır ara acarken acıyrdu bır ara bıseyler yerken kulagımın onındekı cene kemıgımden kıt kıt ses gelıyrdu ara ara snra kendılıgınden duzeldı :) ama sen kendılıgınden duzelmesını bekleme dktra gıt ortodondıst mıydı neydı o bakıyo heralde
bende aynu dısımı amelıyatla aldırdım ne sıslık kaldı o kadaaar uzun sure ne de agzımda bır problem acaba canım doktor fazla mı yuklendı çene kemıgın falan yerınden oynamıs mıdır? Cenen cıkmıs olabılır bır dktra grun nrmal degıl bu kazar uzun sure bu durumlar... Ha cenen cıkmıssa da korkma abartı bısey degıl benım cenemde kucukken cıktı bır ara acarken acıyrdu bır ara bıseyler yerken kulagımın onındekı cene kemıgımden kıt kıt ses gelıyrdu ara ara snra kendılıgınden duzeldı :) ama sen kendılıgınden duzelmesını bekleme dktra gıt ortodondıst mıydı neydı o bakıyo heralde
Evet biraz fazla yüklendi doktorda bi an önce olsun bitsin gibisinden yarın 1 hafta oluyor kontrole gideceğim teşekkür ederim cevabın için :)
Merak etmeyin, en geç 1 aya kadar eski haline dönecek ağzınız
Benim gömülü dişim çekildiğinde ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Bir zaman sonra eski esnekliğine kavuşuyor, hapur hupur yemek yiyebiliyorsunuz
İnşallah benimki de öyle olur her hangi bi işleme gerek kalmadan teşekkür ederim :)
Kızlar , gömülü olunca hiçmi dışarıdan diş görüntüsü olmuyor tamamımı içeride oluyor dişin. Şuan hamileyim ve 20 lik dişim ağrımaya başladı. Bayıltıp çekmiyorlar değilmi?
Benim dışarıdan büyük bir kısmı görünüyor ama tamamı dışarıda değil. Bu gömülü diş anlamına mı gelir.
Doktora gittm hamilesin birşey yapamam dedi gönderdi yaa
Benim dışarıdan büyük bir kısmı görünüyor ama tamamı dışarıda değil. Bu gömülü diş anlamına mı gelir.
Sizinki gömülü değil
Normal diş çekimi sayılır eğer tutup asılabileceği kadar çıktıysa
Aslında ameliyattan daha kolay
Ama hamileyken yaptıramazsınız
Antibiyotik falan kullanıyosunuz çünkü
Geçmiş olsun
Ağrıyor mu
Geçmiş olsun
Ağrıyor mu
Kızlar , gömülü olunca hiçmi dışarıdan diş görüntüsü olmuyor tamamımı içeride oluyor dişin. Şuan hamileyim ve 20 lik dişim ağrımaya başladı. Bayıltıp çekmiyorlar değilmi?
Evet , şuan antibiyotik kullanıyorum ağrı var çok fena . Kadın doğum doktorum yaptırabilirsin bu haftafan itibaren dedi ama , diş doktoru pek oralı olmadı ...Sizinki gömülü değil
Geçmiş olsun
Ağrıyor mu
Tşk ederim .
Risk almak istememiştir belki de
Başka bir doktora daha görünün olmazsa
Gebelikte diş çekimi hakkında çok bilgim yok
Madem antibiyotşk de kullanabiliyosunuz o zaman neden çekilmesin diye düşünüyor insan.
Yalnız çekildikten sonraki ağrıya ağrı kesici içmeden dayanabilecek misiniz
Feci ağrıdı benim
Madem antibiyotşk de kullanabiliyosunuz o zaman neden çekilmesin diye düşünüyor insan.
Feci ağrıdı benim
Evet , şuan antibiyotik kullanıyorum ağrı var çok fena . Kadın doğum doktorum yaptırabilirsin bu haftafan itibaren dedi ama , diş doktoru pek oralı olmadı ...
Tşk ederim .
Parol dışında birkaç ağrı kesici alabiliyor hamileler ama bilmiyorum ki diş ağrısından daha fena değildir diye avutuyorum kendimi :)Risk almak istememiştir belki de
Feci ağrıdı benim
15inde ameliyat oldum 20 gün içinde tüm sıkıntılarım geçti. Bazen ameliyat olan yerde ödem oluşabiliyormuş dikişler alındıktan sonra 10 gün içinde düzeldim doktorun verdiği süreydi bu. Eğer daha uzun sürerse bi kontrole git ama iyileşme süreci 20 25 günü bulabiliyormuş :)DüZeldiniz mi
Aynı durumdayım
13 gün oldu benim de