• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gömük diş operasyonu

pharmascop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
14
0
86
Malatya
mrb lar benim 20lik dişlerimin 2 si yarım cıkmıştı cıkamıyordu ve 3 gün önce alındılar.çenemi bile açamıyorum konuşmak bile istemıyorum dikişlerim zorlanıyor galiba baya ağrı oluyor .acaba ne kadar sürede toparlarım birde agzımdada normalde böyle bir problemım yoktu ama koku var ve agzımı tam acamadıgımdan dişimide fırcalayamıyorum gargara uyguluyorum sadece geçicidir umarım mafoldumben

bende 20lik dişimin birini istanbulda aldırdım çene cerrahine göndermişlerdi 15 günde düzelebildim ancak yanağımda şişliğin yanı sıra morluk bile oluştu ağzımı açamadım korkma 15 güne kadar kalmaz ileşirsin canım bendede aynıları olmuştu.

geçmiş olsun geçen yıl ben de aynı operasyonu geçirdim
1 hafta böyle devam ediyo
hatta ben 1 ay kadar ağzmı sonuna kadar açamamıştım
sanki sonuna kadar açmak çok lazımmış gibi bunu dert etmiştim kendime
çenede biraz ağrı oluyo
andoreks sprey kullanıyodum ben
dikişler alınana kadar ama ertesi gün fırçalamıştım ben dişlerimi

canim cok normal.. bende 4ünü birden almislardi.. 15 gün sürdü
kardesim bi tanesini aldrimisti bi günde iyi oldu
hic belli olmuyo canim yaaa

mrb lar benim 20lik dişlerimin 2 si yarım cıkmıştı cıkamıyordu ve 3 gün önce alındılar.çenemi bile açamıyorum konuşmak bile istemıyorum dikişlerim zorlanıyor galiba baya ağrı oluyor .acaba ne kadar sürede toparlarım birde agzımdada normalde böyle bir problemım yoktu ama koku var ve agzımı tam acamadıgımdan dişimide fırcalayamıyorum gargara uyguluyorum sadece geçicidir umarım mafoldumben

bir hafta sonra bu şikayetleriniz azalmaya başlayacak.ağzınızı rahat açabilmek için sakız çiğneyerek egzersiz yapabilirsiniz.dişlerinizi mümkün olduğunca fırçalamaya çalışın.dikişleriniz alındığında da epey rahatlarsınız

Back