gömlek ve tişörtlerin koltuk altında oluşan sarı lekeler ....

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.887
7.079
kızlar sureklı stıck yada koltuk altı deoderantı kullanırım, normalde oyle cok terlemem ama temızlık ve hıjyen ıcın bu urunlerı kullanıyorum ama tısortler de ve gomleklerde sarı lekeler oluyor ;(

ne ile yıkarsam yıkayayım gecmıyor ve bır cok tısort attım sırf bu yuzden..

sızdede oluyor mu?

lekelerı nasıl onluyorsunuz ?

Aynısı eşimin gömleklerin de ve tişörtlerinde de oluyor.. Ben çözümü şunda buldum. Koltuk altında sarı lekenin üzerine elma sirkesi döküyorum sonrada karbonat ile ovuyorum. 2 saat beklettikten sonra yıkıyorsun.. Leke geçiyor..

Rexona protection invisible kullanıyorum ben iz bırakmayan stick siyah kutulu.
Leke problemi yapmıyor istersen onu dene.

Aspirin diye bi bi deterjan var püskürtmeli olandan onu kıyafetin yaka koltuk altı kısımlarına sıkıp çitile elinle. sonra at makinaya yıkansın geciyor.

Aspirin diye bi bi deterjan var püskürtmeli olandan onu kıyafetin yaka koltuk altı kısımlarına sıkıp çitile elinle. sonra at makinaya yıkansın geciyor.
valla ne aspırın, ne kosla , ne benzerı urunler fayda etmıyor oturmus leke bazılarında sanırım ama bundan sonra oluşanlara aspırın ı denerım

leke yapan deodorant değil terdir.
yok canım benım ter degıl lekeyı yapan stıcklerden kaynaklanıyor.... yoksa eşim ne stıck kullanır ne bısı ısı geregı dısarda sureklı ve terlıyor ıster ıstemez hıc leke olmuyor onun kıyafetlerınde, benımkılerde oluyor.. bırde sadece o bolgede yoksa terden olsa yazın en cok sırtım terler mesela o bolgede de olurdu

Aslında koltuk anlarınızda niye eziyet ediyorsunuz. Ben yıllardır yasemin çiçeği yağı alıyorum güvenilir aktaran her banyo sonrası ikişer damla döküyorum ve ter kokusu lekesi diye bişeyler karşılaşmıyorum

Daha öncede bu forumda yazmıştım. Deodorantlar v.b koltuk aldı kokuları bir süre sonra ter bezlerinin yapısında bozulmaya sebep oluyor.. Ve hatta daha kötü kokmaya başlıyor o kişinin teri.
Bakınız deodorant kullanmayan kişilerin kokusuyla kullanan kişinin kokusu çok başkadır. Kullanan , terleyince daha ağır kokar.
Ve daha çok terlemeye neden oluyor bir süre sonra.
Deodorantları bıraktıktan 1 ,2 yıl sonra yavaş yavaş ancak kendini toparlayabiliyor.
..

Lekeler içinse aspirin , az karbonat ve sirkeli suda bekleteceksiniz. Daha sonra beyaz sabunla iyice yıkadıktan sonra durulamadan makinaya atacaksınız ancak geçiyor bu kimyasal maddelerin lekeleri.

Bu kadar çok şey yapacaksak o makinelere o kadar para verip neden aldıysak bende 3 yıldır evliyim ama çamaşır yıkamayı beceremeyenlerdenim hihi ( şimdi herkes titiz triplerine girer neyse) benim merak ettigim bakteri üretmeyen koltuk altına kullanılacak ürünler hangileridir? aynı zamanda leke bırakmazsada kötü kokutmazsada çok sevinnirim.. Hem kendime ( çok terlemiyorum pis de kokmuyorum kiloma rağmen ama ), hemde eşime almak istiyorum bu tarz ürün ve hep kullanmak istiyorum. Öyle yağ filan güvenemiyorum kılları çoğaltır başka dezavantajları olur diye... Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…