• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama GÖLGE YAPTIRMISTIM SİYAHA DÖNDÜM KIZLAR NASIL OLMUS ?? -resimli-

:nazar:asil asi ve wamp artık esmerler daha çok gözüme hoş geliyor saçlarında çok güzel ve canlı durmuş :16: bence kullandıkça gözün alışıcak canım .... gene garipsersen belki yuz cercevesi kısmına bir kaç balyajla renklendirerek sertliğini kırabilirsin istersen ama böyle çok cicisin by:80:

evet tatlım bende öle düşünuyorum biraz çiğ gelıyo gözüme olmazsa bı kac ay sonra açtırıcam..teşekkürler :21:

teşekkürler tatlım çok :9: bende beyaz tenlı oldum için sıyah baya ortaya cıkardı beni dogru :17: eger cok sıklırsam actrmıcam dedn gıbı koyu kahve düşünuyorum ama tabi önce siz zevkli bayanların önerisini alim dedim :1:

Rica ederim. :71:

:nazar:asil asi ve wamp artık esmerler daha çok gözüme hoş geliyor saçlarında çok güzel ve canlı durmuş :16: bence kullandıkça gözün alışıcak canım .... gene garipsersen belki yuz cercevesi kısmına bir kaç balyajla renklendirerek sertliğini kırabilirsin istersen ama böyle çok cicisin by:80:

Anam dayanamiyorum, gidip siyaha boyayacagim valla ben de. Zor tutuyorum kendimi. Annem dogal sacin güzel, elleme saclarini diyip dursa da boyayacagim en sonunda. :78: Siyah sac, beyaz ten bayiliyorum bu ikiliye. :69:

Rica ederim. :71:

Anam dayanamiyorum, gidip siyaha boyayacagim valla ben de. Zor tutuyorum kendimi. Annem dogal sacin güzel, elleme saclarini diyip dursa da boyayacagim en sonunda. :78: Siyah sac, beyaz ten bayiliyorum bu ikiliye. :69:

canım eger boyamadıysan hıc boyama derım ınan cok yıpranıyo ben cok cektım bakımı falan eskı canlılıgını bulamıyor sacların...emnım böle de güzelsındr :3:

kızlar ben artık saçlarımı boyamıyorum.4 yıldır doğalım.sanki boyalı saç daha çabuk kırılıyor.Benim hiç kırığım yok artık.55 yaşıma kadar da boyamayacağım.:1::1::1:Sağlıklı saçın sırrı doğal saçlar:78::78:

Son düzenleme:
kızlar ben artık saçlarımı boyamıyorum.4 yıldır doğalım.sanki boyalı saç daha çabuk kırılıyor.Benim hiç kırığım yok artık.55 yaşıma kadar da boyamayacağım.:1::1::1:Sağlıklı saçın sırrı doğal saçlar:78::78:

evet canım bende katlıyorum sana kesınlkle dogal sac daha canlı :79:

Back