• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Gölge yapmak istediğim saç rengi için fikir verebilir misiniz?

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Öncelikle umarım doğru yere açmışımdır konuyu..

Kızlar, nette çok aramama rağmen doğru düzgün bir bilgi bulamadım. Saçlarıma evde gölge atmak istiyorum, daha önce yaptığımda güneş kızılıyla çok hoş olmuştu ama o rengi bulamıyorum baya oldu zaten.
Göz kararı rengi benzetmek için kolestonun bakır kumralı aldım saçımda koyu kahve acaba abes durur mu ? Kararsız kaldım.
Sizce o rengi uygulasam mı yoksa başka bi renk önerir misiniz ? :26:
Teşekkür ediyorum şimdiden.

Hangi markanindi bu günes kizili?
Koleston bakir kumral koyu kahve saca tutmayabilir ve bence bakir tonlar iceren kizillar balyaj olarak hos durmaz, aktikca turuncu olur ve cok kötü görünür.

Hangi markanindi bu günes kizili?
Koleston bakir kumral koyu kahve saca tutmayabilir ve bence bakir tonlar iceren kizillar balyaj olarak hos durmaz, aktikca turuncu olur ve cok kötü görünür.

Alixti sanırım.. Bugün saçımın bi kısmına deniycem, evet o turunculuk olmasından korkuyorum :44:

Kendi gölgeni başkasından yardım almadan nasıl yapabiliyorsun canım tarif eder misin?

Kendi gölgeni başkasından yardım almadan nasıl yapabiliyorsun canım tarif eder misin?

Gölge dediysem kuaförün yağtığı gibi profesyonelce değil :1:
Kendi çapımda değişiklik yapmak istiyorum saçımın tümünü boyatmak istemediğimden..
Bi kaç yıl önce ne cesaretse artık yapmıştım ve kahverenginin üstüne çok hoş olmuştu, tekrar yapmak istiyorum becerebilecek miyim bakalım. Ama sanırım farklı bi renk almak zorunda kalıcam turunculuk istemiyorum :50:

Alixti sanırım.. Bugün saçımın bi kısmına deniycem, evet o turunculuk olmasından korkuyorum :44:

Denedin mi canim? Sana bu rengi tavsiye ederim:

6.66KORKIZIL.jpg

Denedin mi canim? Sana bu rengi tavsiye ederim:

6.66KORKIZIL.jpg

Evet canım koleston hiç tutmadı koyu oldu hafif bi kızıllık oluştu sadece.
Kızıl pek tercih etmiyorum yakışmaz sanırım :50:

Back