goldensun microfiber bez

Sibel80

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.265
214
bu marka cam bezi aldım 23 milyona suyun izi kalıyor hiç memnun değilim o parayı değmez kesinlikle geri alırlarsa verecem

bende ilk olarak pahalıbir bez almıştım eskiyince.bim den altım geneltemizlik bezi 1.75ytl cam bezinide2.45ytl aldım birde acord markanınkini marketlerde var . gayet iyi işimi görüyorlar su lekesine gelince bez hafif kirlensin hemen iz kalıyor.ben oyüzden bir kuru bir bezle hemen temizlediğim yeri siliyorum.ayrıca skoc brıten da var bu mikrofiberlileri boşuna pahalıya para vermeyin artık çoğaldı bu bezler

bencede çok para vermeye gerek yok çok duydum microfiber bez diye merak edip alacaktım 7-8 ytl civarıydı scoth brite marka kıyamadım 2 gün sonra bim de rastladım çok uygun 2 kusur falandı sadece suyla nemlendirip aynaları falan sildim gayet memnun kaldım üstelik hiç bir kimyasal deterjan falan kullanmadan işim de çabuk bitti.

bu marka cam bezi aldım 23 milyona suyun izi kalıyor hiç memnun değilim o parayı değmez kesinlikle geri alırlarsa verecem

:eek:klava:bende temizlik bezleri aldım 3 tanesine 60 milyon ver dim hiç memnun kalmadım sonra toptan ve parakente laylon temizlik malzemesi vb benzer ürünler satan yere gittim temizlik ürünleri almaya orda temizlik bezi gördüm 1 lira aldım bir tane uçuz şeyler iyi deyildir diye hep düşünürüzya denemek için aldım denedim 60 milyon verip aldığım bezler dendaha iyi çıktı sonra gidip 5 tane daha aldım okadar vardı ama 2milyon dan aldım sonra yine almaya gittim 5 tane daha aldım ama 3 milyon dan her hafta zamlı aldım bir şey satılmaya gösün hemen zam yapıyorlar ama deyer 60 milyonu düşünürsek ben her yerde kullanıyorum mutfak yer silme toz alma cam silme bügün duvarları sildim hiç iz bırakmadı tabi her alanın bezi ayrı bazı insanlar her yeri aynı bezle siler

goldensun markalı mavi cam bezini kullanıyorum 5 yıldır ve çok memnun kaldım etrafımda kullanan pek çok kişi var ama herkes çok memnun ben şikayet almadım cam bezini kullanıyorum diğer bezlerini kullanmadığım için yorum yapamam

bende büyük yeşil bezini kullanıyorum goldensun un
iki yıldır sürekli elimde süper birşey bence. bir yeri silince bezden akan o simsiyah su temizlik yaptığımı hissettiriyor ve çok mutlu oluyorum o kirler evimden gitti diye :) hem de deterjansız :KK66: ama arkadaşların dediği gibi çok pahalı.
bir tane bimden alıp kıyaslama yapacağım.
çünkü goldensun yıprandı delik deşik oldu

gülin hanım golden sun bezi satıyorsunuz yanlış okumadıysam. arkadaşım bana yeşil olanını aldı çoook memnunum ama yenisini almak istiyorum izmirden alabileceğim birinin numarasını verirseniz çok memnun olacam Gaziemir deyim ben. hatta arkadaşlarıma da anlatıyorum onlarda merak ediyorlar elimdeki bez eskidiğinden bunu alın deneyin diyemiyorum ilk günlerdeki performansını bulup beğenmezler diye. acil cevap verirseniz sevinirim aslında bezin bu marka olduğundan da emin değilim ama görsellerden bakınca bu mark aolduğu anlaşılıyor. rulosunda sun'lı bişey yazıyordu sanki dedi arkadaşım iyice emin oldum . şimdiden teşekkür ediyorum

X