- Konu Sahibi agresifkiz
-
bende okurken sahiplenmistim okadar pişmanımki o küçücük yavrucagın günahına gırdım apartmanda kesınlıkle olmaz ben bahceli bir evde oturdugum halde bakamadım yeterince ilgilenemedim söyle söyleyeyım maddi olarak da cok büyük yük manevi olarakta
yani en ufak bir sey olsa veterinere götürmek zorundasın aşı paraları ilacları gercekten ögrenciyken altından kalkamıyorsun maması falan zaten cok pahalı böyle sadece masrafı agır oldu gıbı yazdım ama gercekten ben almadan önce bu kadar masraflı olacagını tahmın bıle etmemıstım. parayı karsılarım diye düsünsen bıle mutlaka rahatsız olanlar oluyo heleki apartmanda hanı hiç düsünmediğiniz kimseler bıle laf söylüyor arkadaslarınız bazen eve gelmek istemiyor tuvalet egitimi cok zor veriliyo benım tum halılarım batımıstı halıları atmak zorunda kaldım sürekli ilgilenmek lazım ilgilenmeyınce aglıyolar cok için sızlıyor nası dıym cocuktan beter sana okadar baglanıyokı tuy problemı ıle kesınlıkle basedemezsın asla cıkmıyo kıyafetlerden koltuklardan ben biraz buyuyunce hıç eve almadım ama yanına gidip sevdigiımde uzerıme yapısan tuylerı heryerdeydı yataklarım içinde bile düzenli taradıgım tras ettırdıgım halde üstelik cok haraketlıler ve mobılyaları kemırmeyı cok sevıyolar mutfak dolaplaarım bıle kemırılmıs bir halde her gün iki saat kosturup oynatmak lazım ben cok sevdıgım halde sahıplendırmek zorunda kaldım hala ıçım sızlar bırde onu aldıktan sonra sokak kopeklerıne bıle cok fazla uzuluyorum artık bunu demısken gezdırmek de cok sıkıntılı oluyor ben gezdırırken sokak köpeklerı yuzunden hiç rahat degıldım sureklı yanımıza gelıyorlar saldırıyorlardı zaten sahiplendirmeyı dusunmemde en buyuk etken bu oldu bır gun gezdırırken köpek çetesının saldırısına ugradım allahım cok korkunctu bu nedenlle bakamayacagıma karar verdım . ilerde cocuklarım olursa bahcelı genıs bır ev almayı yerlesık duzene gecıp bir tane degil ıkı yada daha fazla sahıplenmeyı dusunuyorum cunku gercekten cok sevıyorum ama onları mutsuz etmeyı hıc ıstemem bir kac tane olurlarsa bir birbırlerıyle vakıt gecırrler cocuklarla oynarlar falan ben kesınlıkle ögrenciyken almanı tavsıye etmıyorum sonrasında benım gıbı cok uzulursun
Kızlar bir senedir bir golden sahibi olmak istiyorum ama bir senedir de bolca düşünüyorum ona yetebilir miyim yeterince bakabilir miyim diye. Çünkü dört katlı bir apartmanda yaşıyorum ve evde bakacağım ona. Nasıl olur hiç bilmiyorum evin içinde kimisi olmaz kimisi olur diyor. Bu ciddi bir sorumluluk olduğu için çok iyi düşünüp almak istiyorum. Zaten şimdi almam çünkü hemşirelik oluyorum ilk senem biraz ağır ilgilenemem onuunla diye yazın alıp gece gündüz ilgilenmek istiyorum her şeyiyle.
Golden sahibi olanlar bana bir fikir verin evde olur mu nasıl olur sizin dostlarınız nasıl nasıl büyüttünüz baktınız zorlandınız mı tüy olayını artık tarayarak olabildiğince en aza indireceğiz ama kemirme ve koku sizlerde oldu mu olduysa nasıl başa çıktınız? Bana biraz fikir verirseniz çok teşekkür ederim :)
Kızlar bir senedir bir golden sahibi olmak istiyorum ama bir senedir de bolca düşünüyorum ona yetebilir miyim yeterince bakabilir miyim diye. Çünkü dört katlı bir apartmanda yaşıyorum ve evde bakacağım ona. Nasıl olur hiç bilmiyorum evin içinde kimisi olmaz kimisi olur diyor. Bu ciddi bir sorumluluk olduğu için çok iyi düşünüp almak istiyorum. Zaten şimdi almam çünkü hemşirelik oluyorum ilk senem biraz ağır ilgilenemem onuunla diye yazın alıp gece gündüz ilgilenmek istiyorum her şeyiyle.
Golden sahibi olanlar bana bir fikir verin evde olur mu nasıl olur sizin dostlarınız nasıl nasıl büyüttünüz baktınız zorlandınız mı tüy olayını artık tarayarak olabildiğince en aza indireceğiz ama kemirme ve koku sizlerde oldu mu olduysa nasıl başa çıktınız? Bana biraz fikir verirseniz çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?