hanımlar bende ojelerini severek kullanıyorum ayrıca yeni çıkan dudak dolgunlaştırıcı lipglossuna bayıldımiçinde tarçın olmasaydı daha iyiydi
Ben yıllardır Cherry Lipcare kullanıyorum çok memnunum vazgeçemiyorum. Eki Görüntüle 388850 Ojeleri gerçekten güzel. Siyah kalemide fena değil.
Ya kizlar ojelerin rengi güzel çeşit Cok fazla ama Cok sivi degil mi:S zor kuruyo rengini tam vermiyor iki kat sürmek gerekiyor bu sefer de topakliyo:S yani ben kullanınca böyle oluyo acaba benim aldiklarim sahte golden mi:) 1liraya aliyprum da.D rengi Cok hoşuma gidiyo ama sürünce hayal kırıklığına ugriyorum:)
Ya kizlar ojelerin rengi güzel çeşit Cok fazla ama Cok sivi degil mi:S zor kuruyo rengini tam vermiyor iki kat sürmek gerekiyor bu sefer de topakliyo:S yani ben kullanınca böyle oluyo acaba benim aldiklarim sahte golden mi:) 1liraya aliyprum da.D rengi Cok hoşuma gidiyo ama sürünce hayal kırıklığına ugriyorum:)
Aynen öyle ojeleri yoğun değil
O yüzden koyu renk ojeleri özellikle tercih edilmemeli siyah-bordo ojelerinden hiç memnun kalmadım
Üst üste sürmek gerektiğinden bu sefer de zor kuruyor tırnak üzerinde kalın bir katman oluyor çabuk bozuluyor
evet o sorun bnde de varflormarı dene ayni renkler bulabirsin
Canım pasteli dene:) flormari gözün görmez hiç ondan sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?