Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GOLDEN ROSE ürünleri kullananların yorumları
- Konu Sahibi LadyEvil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
ojeleri flormarın ojelerinden daha güzel bence
siyah göz kalemini kullandım memnun kaldım kolay akmıyordu
bundan başka allığını kullandım ama memnun değildim. sivilce yaptı
bugünde bordo renkli rimelini aldım biraz topaklanma var ama bu renk rimeli başka hiçbir markada bulamamştım
siyah göz kalemini kullandım memnun kaldım kolay akmıyordu
bundan başka allığını kullandım ama memnun değildim. sivilce yaptı
bugünde bordo renkli rimelini aldım biraz topaklanma var ama bu renk rimeli başka hiçbir markada bulamamştım
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 363
- 43
hanımlar bende ojelerini severek kullanıyorum ayrıca yeni çıkan dudak dolgunlaştırıcı lipglossuna bayıldım içinde tarçın olmasaydı daha iyiydi
o ruj gerçekten iişe yarıyor mu? sürüp resmini koysan da görsek :))
Ben yıllardır Cherry Lipcare kullanıyorum çok memnunum vazgeçemiyorum. Eki Görüntüle 388850 Ojeleri gerçekten güzel. Siyah kalemide fena değil.
bu lipcare gerckten güzel yumustyor o anlık ve rengi cok hoş duruyor. yine de iyi bir dudak bakımı içn yeterli degl tabi. blistex bir tane:))
köpük fondöteni kullanan var mı peki?
Son düzenleme:
Bugün satıcının çok övmesi üzerine mavi rimelini aldım
Renk vermesi Catherine Arley kadar iyi olmasa da fena değildi ama çok topaklanma yaptı
Rujlarını beğeniyorum,eyelinerı diplinerından da iyi
Göz kalemleri Flormar'dan daha iyi değil
Kırmızı dudak kalemini göz kalemi olarak kullanıyorum
Renk vermesi Catherine Arley kadar iyi olmasa da fena değildi ama çok topaklanma yaptı
Rujlarını beğeniyorum,eyelinerı diplinerından da iyi
Göz kalemleri Flormar'dan daha iyi değil
Kırmızı dudak kalemini göz kalemi olarak kullanıyorum
Ya kizlar ojelerin rengi güzel çeşit Cok fazla ama Cok sivi degil mi:S zor kuruyo rengini tam vermiyor iki kat sürmek gerekiyor bu sefer de topakliyo:S yani ben kullanınca böyle oluyo acaba benim aldiklarim sahte golden mi:) 1liraya aliyprum da.D rengi Cok hoşuma gidiyo ama sürünce hayal kırıklığına ugriyorum:)
Ya kizlar ojelerin rengi güzel çeşit Cok fazla ama Cok sivi degil mi:S zor kuruyo rengini tam vermiyor iki kat sürmek gerekiyor bu sefer de topakliyo:S yani ben kullanınca böyle oluyo acaba benim aldiklarim sahte golden mi:) 1liraya aliyprum da.D rengi Cok hoşuma gidiyo ama sürünce hayal kırıklığına ugriyorum:)
evet o sorun bnde de var flormarı dene ayni renkler bulabirsin
Aynen öyle ojeleri yoğun değil
O yüzden koyu renk ojeleri özellikle tercih edilmemeli siyah-bordo ojelerinden hiç memnun kalmadım
Üst üste sürmek gerektiğinden bu sefer de zor kuruyor tırnak üzerinde kalın bir katman oluyor çabuk bozuluyor
Aynen öyle ojeleri yoğun değil
O yüzden koyu renk ojeleri özellikle tercih edilmemeli siyah-bordo ojelerinden hiç memnun kalmadım
Üst üste sürmek gerektiğinden bu sefer de zor kuruyor tırnak üzerinde kalın bir katman oluyor çabuk bozuluyor
Kesinlikle ya o da kavliyo bozuluyor yani bence pastel en iyi oje ama onda da cok fazla renk seçeneği yok bi de.biraz pahali 2lira:) ama değer yani tam rengini veriyo hemen kuruyo ve Cok yoğun fircalari da Cok güzel özellikle yeşil ve mavi tonları süper
evet o sorun bnde de var flormarı dene ayni renkler bulabirsin
Canım pasteli dene:) flormari gözün görmez hiç ondan sonra:)
Canım pasteli dene:) flormari gözün görmez hiç ondan sonra:)
kullanıyorum ama renkleri az sanki:) flormarn supershine serisinn yapısı cok güzl oyuzden terch edyorum.