• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Golden Rose mu yoksa Flormar mı?

flormarın maskaralarını beğenmiyorum maskara dışında herşeyi güzel flormarın .. Golden Rose Extreme Volume and Length Mascara süper birşey ya kesinlikle denemelisiniz ömrümün sonuna kadar kullanabilirim yani o derece begendim kirpik kıvırıcısı kullanmanıza bile gerek kalmıyor beyaz kısmı kirpikleri besliyor siyah kısmıysa uzatıp kıvırıyor .. kesinlkle tavsiye ederim arkadaşlar :)) memnun kalırsınız.

flormar pudrası çok güzel sivilcelerim olmustu bi ara o dönemde kullanmaya başladığımda kuruttu resmen. kaç yıldır sadece pudrasını ve ojelerini kullanıyorum birde dudak besleyicisi güzel vişneli olan onun dısında diğer ürünlerini begenmiyorum açıkcası.

Bana da flormar daha sıcak geliyo nedense,özellikle ojeleri..
Golden rose ojeleri çabuk soyuluyo gibi geldi bana.

cilt sağlığı bakımından hangisi dogru yanlış

üründür bilmıyorum ,ama flormar kozmetıkte

kendını ciddi anlamda aştı :23:

fondoten ve pudraları dısında tum urunlerını

severek kullanıyorum .fondoten ve pudrasıda

eminim ıyıdır ,ama ben fondoten ve pudrada

alıstıgım marka dısına çıkamıyorum .

Flormar kendini çok geliştirdi ürünlerine ürün kattı flormardan oje ve ruj alıyorum aldıklarımdan da memnun kalıyorum golden rose ruj da var bende ama hangisi bir adım önde derseniz flormar derim.

ben her iki markanında allığını kullanıyorum. hiç bir problemle karşılaşmadım, zaten bence önemli olan fırçanın dokusu, allık zaten emilimi olan bir ürün değil, derinin üzerinde kalıyor, ama fırça tahriş edebilir. fırçanızı iyi seçin.

Bende flormarı kullanmıştım,bir sıkıntı çıkarmamıştı sivilceler açısından,ayrıca catherine arley in de allıklarını ve purdarısını öneririm gayet kullanışlı

golden rose her zman daha ıyıdır ozellıkle lıkıtlerını cok begenıyorum kesınlıkle cok kalıcı

Arkadaslar ben bu iki markanin urunlerinden de hic memnun kalmiyorum, ekonomikler ama kaliteli degiller hic acikcasi, cildime zarar veriyorlar:(

Golden rose ojelerinden nefret ediyorum! Geçen gün 3 kat sürdüm. Yine alttan tırnağım gözüküyordu. Flormarda tek kat sürüyorum gayet güzel oluyor.

sana sadece şunu diyim allıkda flormar ,rujda golden rose kullanıyorum ve gayette memnunum ama flormarın ojeleri çok kötü lapa gibi ve çok zor kuruyor golden rose unkiince tabaka halinde sürülüyor ve çok memnunum

golden rose çok kullanmadığım için bi yorum yapamicam ama flormar iyi bence allığını kullanmış biri olarak kalıcı olduğunu düşünüyorum...

Sorunlu bır cıldın var ise paraya kıyıp en ıyısını tercıh edıp asırı kullanmamaya dıkkat etmelı ve duzenlı olarak cılt bakımını yapman gerekır.ıkısı arasında secım yapmak gerekırse flormar ama bunları kullanma teknıgıde onemlı cıldını temızleyıp nemlenrıcı kremını uygulaman lazım kı cıldın zararı en aza ındırsın...:37:

canım bende sana flormarı öneririm ama golden rose daki rengi beğendiysen başka markalarada bir bak kaliteli olanlara örn. loreal paris çok iyi diye duydum arkadaşım kullanıyor ve çok memnun bir araştır istersen

Back