bende var canım bundan kullanıyorum surdugumde bellı bır dolgunluk da goruyorum,ayrıca uzerınde 29 gun kullanıldıgında kalıcı bır dolgunluk olabılecegı soylenıyor. Ama ben hıcbırzaman ust uste kullanamadım. Taa yazın almıstım:) sadece dısarı cıkarken falan suruyordum ,o sebeple bu 29 gunluk etkısını bılmıyorum. sadece surdugun bırkac saat ıcın dolgunluk benım ıcın yeterlı dıyorsan bu konuda hakkaten etkılı dıyebılırım canım...
ben 3 gündür kullanıyorum, içinden prospektüs gibi bi kağıt çıkmıştı, orda günde en az 3 defa sürün ve gece yatarken de sürerek uyuyun filan diyo, 3 gündür bu talimatlara uyarak kullanıyorum, ruju sildiğimde bile dolgun duruyo, 26 gün sonra kalıcı mı geçici mi yazarım buraya:))
bikaç kat sür bide sürdükten sonra dudaklarını birbirine bastır, gün içinde aklına geldikçe tazeleben bugün gittim denedim dolgunlaşmadı hiç hemde. bende mi sorun var acaba ?
bikaç kat sür bide sürdükten sonra dudaklarını birbirine bastır, gün içinde aklına geldikçe tazele
ben 1ay boyunca her gün sürdüm bunu sonucu söylüyorum hazır olun ---- elde var 0 sonuç dudaklarım aynı kaldı ayrıca sürdükten 3dk snra filan hafif bi yanmayla şişiyor ve kızarıyor dudaklar 5dk sonra da geçiyor hiç boşuna almayın bence dudaklarınız o 29günün sonunda %30 filan dolgunlaşmıyor yani hatta bunu üzerine yazıkları için şikayet etmek de istiyorum saçma sapan kandırmacalar biz kadınlar hemen yutuyoruz duyar duymaz gidip almıştım :))
Canım aldın mı peki sonra.. :) bak bayağı zaman geçmiş konuyu açalı :))