Dudak Makyajı Golden Rose Extreme Lip Plumper kullananlar ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
bende var canım bundan kullanıyorum surdugumde bellı bır dolgunluk da goruyorum,ayrıca uzerınde 29 gun kullanıldıgında kalıcı bır dolgunluk olabılecegı soylenıyor. Ama ben hıcbırzaman ust uste kullanamadım. Taa yazın almıstım:) sadece dısarı cıkarken falan suruyordum ,o sebeple bu 29 gunluk etkısını bılmıyorum. sadece surdugun bırkac saat ıcın dolgunluk benım ıcın yeterlı dıyorsan bu konuda hakkaten etkılı dıyebılırım canım...

sağol canım madem dolgunlaştırıyo alıyım

kızlar daha demin bi sitede gördüm vede gerçekten dolgunlaştırıyo resim falan koymuş kullanan kişi ekleyebilirsem ekliycem resimleri. kararımı verdim alıyorum

glosun resimlerine bakmak isteyenler xxxx kesinlikle dolgunlaştırıyo inceleyin farkı görüceksiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 3 gündür kullanıyorum, içinden prospektüs gibi bi kağıt çıkmıştı, orda günde en az 3 defa sürün ve gece yatarken de sürerek uyuyun filan diyo, 3 gündür bu talimatlara uyarak kullanıyorum, ruju sildiğimde bile dolgun duruyo, 26 gün sonra kalıcı mı geçici mi yazarım buraya:))

ben bugün gittim denedim dolgunlaşmadı hiç hemde. bende mi sorun var acaba ?

ben 1ay boyunca her gün sürdüm bunu sonucu söylüyorum hazır olun ---- elde var 0 sonuç dudaklarım aynı kaldı ayrıca sürdükten 3dk snra filan hafif bi yanmayla şişiyor ve kızarıyor dudaklar 5dk sonra da geçiyor hiç boşuna almayın bence dudaklarınız o 29günün sonunda %30 filan dolgunlaşmıyor yani hatta bunu üzerine yazıkları için şikayet etmek de istiyorum saçma sapan kandırmacalar biz kadınlar hemen yutuyoruz duyar duymaz gidip almıştım :))

ben 29 gün sonra kalıcı dolgunluk için değilde sürdükten sonraki dolgunluk için alamk istiyorum. ama sende dolgunlaştırmıyo diyosun. bi alıntı yapıp koymuştum orda kadınınki gerçekten dolgunlaşmış. kişiden kişiye değişiyo sanırım. ama almazsam içimde kalıcak

teşekkür ederim canım ama ben de bir merakla dün aldım..aklımda kalacağına dudağımda kalsın dedim aynen öyle geçici imiş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…