Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende var canım bundan kullanıyorum surdugumde bellı bır dolgunluk da goruyorum,ayrıca uzerınde 29 gun kullanıldıgında kalıcı bır dolgunluk olabılecegı soylenıyor. Ama ben hıcbırzaman ust uste kullanamadım. Taa yazın almıstım:) sadece dısarı cıkarken falan suruyordum ,o sebeple bu 29 gunluk etkısını bılmıyorum. sadece surdugun bırkac saat ıcın dolgunluk benım ıcın yeterlı dıyorsan bu konuda hakkaten etkılı dıyebılırım canım...
ben 3 gündür kullanıyorum, içinden prospektüs gibi bi kağıt çıkmıştı, orda günde en az 3 defa sürün ve gece yatarken de sürerek uyuyun filan diyo, 3 gündür bu talimatlara uyarak kullanıyorum, ruju sildiğimde bile dolgun duruyo, 26 gün sonra kalıcı mı geçici mi yazarım buraya:))
bikaç kat sür bide sürdükten sonra dudaklarını birbirine bastır, gün içinde aklına geldikçe tazeleben bugün gittim denedim dolgunlaşmadı hiç hemde. bende mi sorun var acaba ?
bikaç kat sür bide sürdükten sonra dudaklarını birbirine bastır, gün içinde aklına geldikçe tazele
ben 1ay boyunca her gün sürdüm bunu sonucu söylüyorum hazır olun ---- elde var 0 sonuç dudaklarım aynı kaldı ayrıca sürdükten 3dk snra filan hafif bi yanmayla şişiyor ve kızarıyor dudaklar 5dk sonra da geçiyor hiç boşuna almayın bence dudaklarınız o 29günün sonunda %30 filan dolgunlaşmıyor yani hatta bunu üzerine yazıkları için şikayet etmek de istiyorum saçma sapan kandırmacalar biz kadınlar hemen yutuyoruz duyar duymaz gidip almıştım :))
Canım aldın mı peki sonra.. :) bak bayağı zaman geçmiş konuyu açalı :))