• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Golden goat kullanımı ve dayanma süresi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

FONDILYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
202
1
96
İzmir
Arkadaşlar doktorumuz sütün azalması halinde golden goat önerdi. şimdi günde bir iki öğün hazırlayıp veriyorum. Kızım 6 aylık. Bazen o uyurken hazırlalam gerekiyo. Gece uykusunda içsin , tamamen uyanmasın die. çünkü mıkırdandığında sütü verirsem kesintisiz uykusuna devam ediyo. Ama benim mama hazırlamamı beklerse uyanıyor. Ve bir daha uyuması çok zor oluyor. Bu mamayı hazırladıktan sonra nasıl muhafaza edebilirim? Ya da ne kadar bekleyebilir bilen varsa yardım ltf.
Sevgiler..

canım mamalar hazırlandığında en fazla 1 saat içinde tüketilmesi gerekiyor.bebeğinin her gece uyanış saati hemen hemen aynıdır saatinden yarım saat önce kalk mamayı hazırla sıcak bardağa oturt biberonu uyanmaya başlaığında verirsin.

küçük bir termos alıp akşamdan uygun sıcaklıkta suyu koysanız sabaha kadar soğumaz..istediğiniz saatte kalkıp hemen mamayı yaparsınız..olmaz mı öyle..

Back