• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gold üye

hanedan_34

dertler derya olmuş bende
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
236
0
316
İstanbul
Kızlar gold üye ne demek paralımı yani .Arkadaşım bir siteye üye olmuş ama gol üye gözüküyormuş ben öyle bir şey işaretlemedim ama gold üye gözüküyorum dedi üyeliği nasıl iptal ederim diye bana sordu kk da sor diye yardım ederseniz sevinirim.

valla ben bilemiyorum canım..
yardımcı olmak isterdim ama..
sanırım üyeliğini iptal etmek en mantıklısı gibi

Hangi siteye üye olmuşsa,o sitenin
yöneticilerine sorsun...en doğru bilgiyi
onlardan alırlar..

üyeliğini iptal edemiyormuş sayfa hata veriyormuş üstelik üye olurken gold üye olun diye bir şeyde gelmemiş

bolumle ilgisi yok ama acik kalsin bakalim ;

Bilgisayarınızda yaşadığınız aksaklıkları buradan paylaşabilirsiniz

bu tur uyelikler uyelere belli ayricalik tanirlar tabi hangi site ne tur bir sita orasi onemli (site ismi vermeyin lutfen )

gold uye bazı sitelere mesela örnek ayda 20 lira eklenıyor ve o sitenın tum hızmetlerinden (yenı uyelerin giremediği bölümler ya da yenı uyelerin cvp yazamadıgı konular gibi) bu tür tum hizmetlerinden sınırsız yararlanan kişilerdir..
fakat gold uye olmak için ya kendı onay vermeli ya da siteye cok katılım sağlayanlar için gold uye olarak yukseltilme gibi bi durum da olabilir uzretsiz olarak....

izinsiz yapılamaz cunku...bence siteye bi girin içerisinde muhakkak bu konuyla ilgili bilgi vardır...

Back