gölbaşı-eryaman ankaralı arkadaşlar yardım lütfen

_lady_bug_

Sabır
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
359
91
merhaba arkadaşlar, eryaman'dan gazi gölbaşı kampüsüne nasıl gidebilirim? araştırıyorum.soruyorum pek bilgisi olan arkadaş yok.otobüs mü minibüs mü? otobüs ise kaç vasıta değiştirmek gerek? yardımcı olursanız sevinirim.

eryaman'dan sıhhıye'ye,sıhhıye'den (adliyede inip sıhhıye köprüsünün altından bineceksin) gölbaşı'na.toplam iki vasıta.2 saate yakın yol demek sevgiler.:KK34:

teşekkür ederim cevap için.en kısa yol bu mudur? yok mudur başka yolu:KK43: aşti aktarmalı olduğunu duydum ama..

arkadaş doğru demiş, sıhhiye en mantıklısı.
otobüs saatleri ego.gov.tr de mevcut.
o siteden otobüs hareket saatlerine ve istersen güzergaha ulaşabiliyorsun.

teşekkür ederim cevap için.en kısa yol bu mudur? yok mudur başka yolu:KK43: aşti aktarmalı olduğunu duydum ama..

eryamanda aştinin direk önüne otobüs yada minibüs yok, yani varda sabah 2 sefer var sadece.
o da eryamanın her bölgesinden geçiyormu emin değilim.
dediğim gibi egonun internet sitesinde hepsinin saatlerini bulabilirsiniz.

eryamandan 541e binersin armadanın önünde inersin oradan yukarı sağa ayrılan bir yol var onu takip edersen anap binasının karşısında otobüs durağı var gölbaşı otobüsleri hemde dolmuşları önünden geçer bu yol daha kısa sıhhıyeye gitmekten

541 e bin armadada in hemen sağa giden yol vr orayı takip et gölbaşı otobüsleri geçer yaklaşık bir saat sürer eee eryamadan armada yarım saat otobüs beklemenide sayarsak toplam 2 saat sonra ordasın

Eryamanlı arkadaslar burda mı?? Bende eryaman çevresinden satılık ev arıyorum

X