• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gol...

• Konu Sahibi Konu Sahibi talin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

talin

Guru
Kayıtlı Üye
İki kardeş top oynuyorlardı. Büyük olanı kaleci yaptığı küçük kardeşine sert bir şut çekmeye hazırlanıyordu. Kendilerini seyreden babasına doğru bağırdı: “Dünyanın en iyi golcüsü ben olacağım!” Topu havalandırdı, kaleciyi ters köşeye göndermek istiyordu; ama kardeşi bir hamlede topu yakaladı. İkinci şuta hazırlanırken tekrar bağırdı: “Dünyanın en iyi golcüsü ben olacağım!” Çok daha sert vurdu topa. Ama kardeşi uçtu ve topu avuçlarıyla kavradı. Üçüncü teşebbüs de gol olmayınca, kendilerini seyreden babasına seslendi: “Dünyanın en iyi kalecisi kardeşim olacak!” Sen de böylesi sürpriz zamanlarda hayatı böyle güzelce kucaklamaya hazır mısın? Başarısızlık bulduğun yerde, hayal kırıklığı yaşadığın zamanda, güzel olan yeni bir şeyi keşfet. Asıl golü o zaman atacaksın....

sevgilera.s.

Canım çok kısa ama çok güzel bir hikaye bu.Emeğine sağlık.Güzelmiş.:Roflol:

Başarısızlık bulduğun yerde, hayal kırıklığı yaşadığın zamanda, güzel olan yeni bir şeyi keşfet. Asıl golü o zaman atacaksın....
teşekkür ederim canım...bence çok anlamlı Bir cümlea.s.

kısa ve anlamlı bir hikaye olmuş teşekkürler talin.
böyle bir durumda başkasının yeteneğiyle mutlu olmak çok dürüsstçe bir duygu...

kısa ve anlamlı bir hikaye olmuş teşekkürler talin.
böyle bir durumda başkasının yeteneğiyle mutlu olmak çok dürüsstçe bir duygu...

evet canım çok haklısın.sevdiklerimiz mutlu oluyorsa bşz de mutlu olabılmelıyız zaten değil mi??a.s
sevgilera.s.

aslında yaşadığımız en kötü olayın bile bir tarafında bizi mutlu edecek ufacık da olsa birşey olduğunun o kadar güzel bir ifadesi ki bu kısa hikaye
keşke hepimiz uygulayabilsek bunu hayatımızda...keşke...

gecenin ilerleyen saatlerinde konularını keyifle okuyup,sonrası güzel düşlere dalıyorum...
ve her seferinde yüzümde gülümsemeler yaratıyorsun...
her yazında kendimden bir parça buluyorum.
çevremde insanlarım ne kadar mutlu,ne kadar başarılı olursa ben bundan kesinlikle haz alıyorum.
her paylaşımın için sevgiyle kal Talin'cim

gecenin ilerleyen saatlerinde konularını keyifle okuyup,sonrası güzel düşlere dalıyorum...
ve her seferinde yüzümde gülümsemeler yaratıyorsun...
her yazında kendimden bir parça buluyorum.
çevremde insanlarım ne kadar mutlu,ne kadar başarılı olursa ben bundan kesinlikle haz alıyorum.
her paylaşımın için sevgiyle kal Talin'cim

canım ya bu ne kadar güzel bir yorum olmuş böyle.okuyunca içimi derin bir huzur kapladı inan:1hug:
iyi ki varsın
sevgilera.s.

Başarısızlık bulduğun yerde, hayal kırıklığı yaşadığın zamanda, güzel olan yeni bir şeyi keşfet. Asıl golü o zaman atacaksın....

harika.. ne de güzel anlatmıs bu cümle.

Back
X