gökyüzüne inanır mısınız?

-ceren-su-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
29
12
1
41
arkadaşlar merhaba malum yaz ayı boyunca gökyüzü baya hareketli geçti. çok bilgim yok ama çok okuyorum bu konuları. 13 temmuzda Güneş tutulması oldu biliyorsunuz ve kuzey ay düğümü denilen şeyle denk geldiği için ayrılıklar falan oluyormuş mesela bende de öyle oldu tam tutulmada yaşadım ayrılık. ardından kanlı ay tutulması sonra tekrar güneş tutulması faln falan. okuyorum kıyaslıyorum toplumsal ve genel olarak dpğru çıkıyor. mesala ayrıldıktan sonra danışmanlık aldım ve diyor ki 4 eylüle kadar açılar sert barışma ihtimalı 21 eylül ve 6 ekim arasıymış çünkü mars ayrılık anına ileri harekette geri dönüyormuş. yani sizlerden biriniz aldı mı böyle bir danışmanlık ve geçerliliği oldu mu?

Arkadaşlar sorumu yanlış anlayıp ilişkime dönerse cacık dönmezse salatalık muamelesi yapann canlar ben onu demiyorum haziran sonundan bu tarafa gökyüzü peşpeşe tutulmalara şahit oldu hani bu inanmayan canlar 11.08.1999 yılında güneş tutulması yaşadık ve bunu Türkiyeden de gözlemledik ve 17.08.1999 yılında deprem oldu (araştırın) ve yine 11.08.2018 yılında güneş tutulması oldu arada ki fark ise ülkemizden gözlenmedi (deprem neden olmadı diyenlere) benim burada demek istediğim gökyüzü bu yaz çok hareketli geçti ve gerek iş, gerek aşk, gerek sağlık konusunda olsun sizi zorlayan sıkıntılar oldu mu buna inanıyor musunuz?

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba malum yaz ayı boyunca gökyüzü baya hareketli geçti. çok bilgim yok ama çok okuyorum bu konuları. 13 temmuzda Güneş tutulması oldu biliyorsunuz ve kuzey ay düğümü denilen şeyle denk geldiği için ayrılıklar falan oluyormuş mesela bende de öyle oldu tam tutulmada yaşadım ayrılık. ardından kanlı ay tutulması sonra tekrar güneş tutulması faln falan. okuyorum kıyaslıyorum toplumsal ve genel olarak dpğru çıkıyor. mesala ayrıldıktan sonra danışmanlık aldım ve diyor ki 4 eylüle kadar açılar sert barışma ihtimalı 21 eylül ve 6 ekim arasıymış çünkü mars ayrılık anına ileri harekette geri dönüyormuş. yani sizlerden biriniz aldı mı böyle bir danışmanlık ve geçerliliği oldu mu?
Gökyuzu , burçlar vs. pek anlamam ama benim de neredeyse tum işlerim bir aydır hiç iyi değil. Kanlı ay tutulması çok olay olmuştu geçen ay. Beni de vurdu sanırım.

Son düzenleme:
Gökyuzu , burçlar vs. pek anlamam ama benim de hiç bir isim bir aydır hiç iyi değil. Kanlı ay tutulması çok olay olmuştu geçen ay. Beni de vurdu sanırım.
valla bugün balık burcunda dolunay gerçekleşmiş ve her şey çok güzel olacakmış. burçlara bende inanmıyorum ama bu gezegenlerin konumu çok ilgimi çekiyor. bu dal ile ilgilenlere bakıyorum çok çalışıyorlar ve nokta atışı yapıyolar aylar önce dolar yükselecek yazmış biri, biri toprak kayması olacak diyor peşpeşe oluyor. gökyüzü yeryüzünü ne kadar da etkiliyor böyle şaşırıyorum

Hahaha evet dünyada milyonlarca insan var ve herkes için bu tarihlerde oluyor bu olaylar. O senin danışmanlık dediğin şeyler sana özgü yapılıyor, senin doğum tarihin, hayatında yaşadığın dönüm noktası olaylar, sevdiğin kimse onun doğum tarihi vs. ona göre bir şeyler hesaplayıp "olasılık" söylüyorlar. Yani gene kesin bir şey yok, o tarihlerde barışmasan ve gitsen adama söylesen adam sana "Ben Allah mıyım bacım, sana olasılıkları söyledim, olmadıysa olmadı bana ne" diyecektir. O yüzden gökyüzü falan kafana takma böyle şeyleri. Her İkizler burcunun aynı şeyleri yaşaması sana ne kadar mantıklı geliyor allasen?

Doların yükselişini tahmin etmek için gökyüzüne bakmaya gerek yok. Toprağa (!) baksaniz da anlardınız ya da anlayamadıysanız belli başlı gazetelere. İşgal altındaki topraklarda yasayan ya da zulme uğrayan balık burcu insanlar için de dolunay güzel şeyler getiriyordur umarım.

yani güneş tutuldu herkes ayrıldı mı?
herkes ayrılmadıysa ki ayrılmadı. piyangonun size vurduğuna nasıl kanaat getirdiniz?
hayır bu öyle bir şey değil. tamamen doğum hatıramızla ilgili bir mevzu mesela beni mars vuruyormuş hatıram öyleymiş ve yaşadığım bu ayrılık kadersel bir döngüymüş. yani bu tutulmalarda ayakta kalan ilişkiler sağlam bitenler zaten çürükmüş benim ilişkim çürükmüş mesela hiç de tartışmıyorduk. o yüzden aldım danışmanlık ne diyorar diye tek aralık verdi 21 eylül 6 ekim olursa olur olmazsa açılar sert. bir daha barışma olmaz dedi :( :)

13 Temmuz’da ayrılmayanlar için yorumu nedir bu danışmanlık hizmeti verenlerin??? Birbirini sevmeyen iki insanın ayrılmasını onların sevgisizliğine değil de güneş tutulmasına bağlamak ne kadar akılcı bir yaklaşım olabilir ki:işsiz:
evet biraz önce bunun cevabını verdim. kadersel döngüler. herkes zor zamanlar geçirmiş bilmiyorum tabi ama dediğiniz gibi bitenlerin temei sağlam değilmilş :) sağlam temel atamamışım

hayır bu öyle bir şey değil. tamamen doğum hatıramızla ilgili bir mevzu mesela beni mars vuruyormuş hatıram öyleymiş ve yaşadığım bu ayrılık kadersel bir döngüymüş. yani bu tutulmalarda ayakta kalan ilişkiler sağlam bitenler zaten çürükmüş benim ilişkim çürükmüş mesela hiç de tartışmıyorduk. o yüzden aldım danışmanlık ne diyorar diye tek aralık verdi 21 eylül 6 ekim olursa olur olmazsa açılar sert. bir daha barışma olmaz dedi :KK43: :)
Ne kadar para verdiniz bu danışmanlık hizmetine?:kahve:

Birakin bu isleri yaa.. haberin olmasa bu olaydan nolcakti? Her ayrilan gunes tutulmasindan sonra ayrilmiyo. Ee onlar napsin?

Hahaha evet dünyada milyonlarca insan var ve herkes için bu tarihlerde oluyor bu olaylar. O senin danışmanlık dediğin şeyler sana özgü yapılıyor, senin doğum tarihin, hayatında yaşadığın dönüm noktası olaylar, sevdiğin kimse onun doğum tarihi vs. ona göre bir şeyler hesaplayıp "olasılık" söylüyorlar. Yani gene kesin bir şey yok, o tarihlerde barışmasan ve gitsen adama söylesen adam sana "Ben Allah mıyım bacım, sana olasılıkları söyledim, olmadıysa olmadı bana ne" diyecektir. O yüzden gökyüzü falan kafana takma böyle şeyleri. Her İkizler burcunun aynı şeyleri yaşaması sana ne kadar mantıklı geliyor allasen?
zaten danışmanlığı öyle veriyorlar burcundan ziyade doğum tarhinde ki kare ve üçgen açılara bakarak yapıyorlar bunu konum ve saatine göre

hayır bu öyle bir şey değil. tamamen doğum hatıramızla ilgili bir mevzu mesela beni mars vuruyormuş hatıram öyleymiş ve yaşadığım bu ayrılık kadersel bir döngüymüş. yani bu tutulmalarda ayakta kalan ilişkiler sağlam bitenler zaten çürükmüş benim ilişkim çürükmüş mesela hiç de tartışmıyorduk. o yüzden aldım danışmanlık ne diyorar diye tek aralık verdi 21 eylül 6 ekim olursa olur olmazsa açılar sert. bir daha barışma olmaz dedi :KK43: :)

güzel bir para kazanma şekliymiş.

evet biraz önce bunun cevabını verdim. kadersel döngüler. herkes zor zamanlar geçirmiş bilmiyorum tabi ama dediğiniz gibi bitenlerin temei sağlam değilmilş :) sağlam temel atamamışım
O zaman temele odaklan bacım, gökyüzüne değil! Milyonlarca km ötedeki nesneler ne yapabilir ki bizim hayatımıza?:KK14:

zaten danışmanlığı öyle veriyorlar burcundan ziyade doğum tarhinde ki kare ve üçgen açılara bakarak yapıyorlar bunu konum ve saatine göre

İşte o aralıkların çıkacağının garantisi yok onu diyorum. Zaten danışmanlık dedikleri şeyi ister şimdi al ister Aralık'ın bilmem kaçında al mutlaka bir tutulma, ne bileyim kraliyet açısı, zurt üçgeni falan çıkartıyorlar ve ne hikmetse hep senin hayatınla ilgili oluyor. Arkadaşım bilindik bir astrologa baya para dökerek doğum haritasına baktırmıştı, o da sağ olsun kızı bir öldürmediği kalmıştı psikolojisini bozmuştu. Hiçbir dediğini yaşamayınca arkadaşım dava açmak istedi ama adam savunma olarak "Bu söylediklerinin birer olasılıktan ibaret olduğunu, kesin konuşmadığını, inanmak zorunda olmadığını" söyledi. Haklıydı. O yüzden bel bağlama bu aralıklara falan, öyle bir şey yok.

inanan ve inanmayan herkese sygım sonsuz ama evrende enerjinin olduğunu kabul ediyorum ve gezegenlerinde kendine özel bir enejsi olduğunu düşünüyorum. ve bizi etkilediklerine deinanıyorum

İşte o aralıkların çıkacağının garantisi yok onu diyorum. Zaten danışmanlık dedikleri şeyi ister şimdi al ister Aralık'ın bilmem kaçında al mutlaka bir tutulma, ne bileyim kraliyet açısı, zurt üçgeni falan çıkartıyorlar ve ne hikmetse hep senin hayatınla ilgili oluyor. Arkadaşım bilindik bir astrologa baya para dökerek doğum haritasına baktırmıştı, o da sağ olsun kızı bir öldürmediği kalmıştı psikolojisini bozmuştu. Hiçbir dediğini yaşamayınca arkadaşım dava açmak istedi ama adam savunma olarak "Bu söylediklerinin birer olasılıktan ibaret olduğunu, kesin konuşmadığını, inanmak zorunda olmadığını" söyledi. Haklıydı. O yüzden bel bağlama bu aralıklara falan, öyle bir şey yok.
doğru söylemiş gaybi Allahtan başka kimse bilemez onlar sadece bir öngörü yapıyor. mars şiddeti, kazayı, sinirleri temsil eden bir gezegen. ama bu herkesi sinirli yapacak değil sadece burada ki uyarı şu şekilde oluyor "sinirlerinize hakim olun birisi size öfke ile kalkarsa sakın kalın" mesaj içeriği bu aslında. yani size şunu demiyorlar "marsın geri hareketi şiddeti arttırı ve siz gibip birisni döveceksini ya da birisnden dayak yiyeceksnz" değil mevzu

Buna inanan çok var ama bana mantıklı gelmiyor zaten astroloji bilim olarak kabul görmüyor hiçte anlamam marstan balıktan aslandan. Hayatımda sadece bebek için çin takvimine baktım bakalım cinsiyeti tutarsa söylerim :)

Back
X